Dorian Popa este unul dintre cei mai apreciați artiști din țara noastră, iar mii de oameni îi urmăresc activitatea pe pagina personală de Youtube.

Dorian împărtășește videoclipuri amuzante și povestește fanilor despre viața lui. Așa că nu evită niciodată să răspundă la întrebările fanilor săi. Chiar dacă unele dintre ele sunt poate puțin prea intime sau nu își au rostul. Mereu pozitiv și plin de umor, Dorian Popa a dezvăluit de ce nu se operează la nas.

Un răspuns sincer

De ce nu și-a operat Dorian Popa, de fapt, nasul. Toți fac mișto de el că îl are prea mare, dar lui nu îi pasă deloc!
Instagram

Chiar dacă în urmă cu câteva luni Dorian Popa a fost să se opereze la nas, asta s-a întâmplat doar din cauza unei probleme medicale.

“Sunt în proces de revenire. Mai avem câteva ore de trezire, să fie sub monitorizare situația, după care decolăm spre Domnești să mai inhalăm niște praf. Uitați-vă ce a ieșit din nasul meu, deci încă o dată, nu am avut nicio rinoplastie, nu îi schimbăm forma, că mie îmi place așa mare.”, a anunțat Dorian Popa pe pagina sa de Instagram.

La scurt timp după acest anunț, vedeta le-a spus fanilor că “nasul a rămas la fel de mare”. În mod cert, Dorian era foarte fericit că s-a operat în sfârșit.

“Nasul a rămas la fel de mare. Nu mă doare nimic. Abia aștept să văd cum respir.”, a mai spus artistul.

Evident, cântărețul a apelat de câteva ori la anumite operații. Printre ele se numără și un implant al părului, o operație a mandibulei și fațetele dinților.

Intervenția a durat 4 ore (implant păr). Prefer să previn în loc să ajung în situația în care să repar. Am umplut un pic tâmplele și mi-am făcut conturul mult dorit încă de mic. O frunte din aia dreaptă ca să pot să port părul scurt și să arate senzațional.”, a spus Dorian Popa pe contul său de Instagram.