Mihai Trăistariu nu mai are aceeași viață fabuloasă ca în trecut, când scotea doar hit-uri și avea faimă. Artistul are probleme atât în viața profesioanală, cât și în viața sentimentală.

Cântărețul se consideră ghinionist în dragoste și spune că relațiile pe care le-a avut de-a lungul timpului nu au funcționat. În vârstă de 40 de ani, nu s-a căsătorit și nici nu are o relație stabilă, iar mulți fani se întreabă care ar fi motivul. Acesta a vorbit despre ghinionul său pe plan sentimental, alegând mereu doar persoane mult mai tinere care aveau o gândire diferită față de artist.

„N-am noroc în dragoste. Nu că nu am noroc… nu aleg ce trebuie. Eu am realizat acum că am ales numai diferențe de vârstă mari. Eu la 40, ele la 20. Nu se combină așa lucrurile, că nu sunt Columbeanu cu Monica lui. Am greșit. Am avut relații și de 7 ani și de 3 și 4 ani, dar nu știu ce greșesc. Eu sunt un tip foarte calm, pașnic, aduc bani acasă, am o situație bună, nu cheltui aiurea, nici nu văd ce să-mi reproșezi prea mult. Nu înșel, nu știu să gătesc și nu prea fac curățenie. Am ales după aspectul fizic și m-am dus înainte instictiv și nu m-am gândit să fie o legătură între noi pe comunicare și aici am pierdut tot timpul.”, a spus Mihai Trăistariu la Antena Stars.

Social Media

Artistul nu vrea să-și întrețină partenera

Mihai Trăistariu a vorbit deschis despre cum ar vrea să fie o relație. Declară că niciodată nu a întreținut o femeie și nu o va face nici în viitor.

„Nu vreau s-o mai întrețin, că spuneam că am avut numai puștoaice. Nu-mi place să întrețin o fată, adică să fie doar o studentă care vine acasă și vrea la cluburi… Eu nu le-am dat bani oricum. Nu le-am învățat să le dau bani de buzunar niciodată. Cred că fiecare dintre ele s-a gândit că viața lângă o vedetă trebuie să fie de lux. La mine nu e chiar așa. Viața mea e tulburată și agitată. Am o grămadă de animale, am 7 pisici în casă. Ele au griji în plus, că se face păr pe jos. Ele când vin în viața mea realizează că sunt sarcini. E de căutat. Decât să ajungi la divorț, cauți mai mult.”, a mai spus artistul.