Lili Sandu și iubitul său, Silviu Țolu sunt împreună de mai mulți ani. Până la acest moment cei doi nu și-au unit destinele, iar actrița a explicat din ce cauză nu s-a întâmplat acest lucru.

Actrița mărturisește că nu s-a măritat până la acest moment datorită faptului că nu este înnebunită de a avea acel act care să le ateste logodna. Ba chiar mai mult de atât, Lili Sandu caracterizează căsătoria ca fiind o formalitate în fața părinților și a celor apropiați.

Cu toate că nu știe data exactă când va face marele pas, actrița spune că va exista, totuși, la un moment dat o petrecere de cununie.

„Am lăsat-o așa…”

Sursa: Social media

„În momentul în care eu am rămas însărcinată, a fost și pandemia, au fost și foarte multe restricții. Nu se știa care, ce și cum. Am lăsat-o așa pentru că nu suntem înnebuniți după actul acela. E mai mult o formalitate în fața prietenilor, a părinților. Va fi o petrecere de cununie.” a declarat Lili Sandu pentru click

Lili Sandu nu se visează în rochie de mireasă

Actrița mărturisește că nu face parte din categoria domnișoarelor care se visează în rochie de mireasă de prințesă . În momentul în care se va decide să-și pună pirostriile, Lili Sandu va opta pentru o rochie vaporoasă ce poartă semnătura unui designer de la noi din țară. Cât despre încălțămintea pe care o va avea, aceasta va fi inexistentă pentru că își dorește ca în ziua evenimentului să fie desculț.

„Sunt un alt gen. Nu mă văd neapărat mireasă. Dacă m-aș mărita mi-ar plăcea să am așa o rochie foarte vaporoasă, luată de la un designer de la noi, cu picioarele pe pământ. Ceva foarte minimalist, foarte simplu. Nu sunt genul care se visează prințesă. Nu că ar fi ceva rău! Mi-ai fi dorit să pot, dar nu sunt așa!” a mărturisit aceasta pentru sursa citată