Anna Lesko este una dintre cele mai apreciate artiste din România.

Mereu zâmbitoare, artista mereu reușește să își înveselească fanii. Însă, foarte mulți internauți își pun multe întrebări în legătură cu viața sa personală. Într-un interviu acordat în exclusivitate pentru Viva, Anna Lesko a mărturisit de ce nu s-a căsătorit până acum.

Au fost ocazii

De ce nu s-a căsătorit Anna Lesko până acum. Artista a recunoscut
Instagram

“Am fost cerută în căsătorie de două ori, dar să știi că erau alte vremuri, alte perspective, alte obiective, cariera întotdeauna a intervenit.

Astăzi, lucrurile s-au repoziționat, cu brio pot face față carierei și rolului pe care îl am deja. Adică de mamă, iar acolo, undeva, există și posibilitatea aceasta. Nu mă încurcă o căsnicie cu nimic.”, a mărturisit artista în exclusivitate pentru viva.ro

De asemenea, artista a fost întrebată cum reușește să treacă peste perioadele dificile și a mărturisit că felul de a fi contează foarte mult.

“Contează foarte mult felul tău de a fi. Cred că am mai fost supărată cândva și nu mi-a plăcut de mine așa. Eu întotdeauna m-am analizat și mă analizez în continuare mai elaborat, iar mie îmi place foarte mult să mă surprind, să canalizez atenția asupra mea atunci când se petrec anumite lucruri.

Am reflectat și nu îmi place de mine supărată. Îmi place foarte mult să mă implic, sunt foarte pasională în ceea ce fac, sunt acolo cu totul. Nu pot să fac toate acestea dacă sunt supărată. Trec foarte repede peste asta.

Nu las supărarea să mă acapareze, întrucât altfel se transformă în fustrare. Mai există metode de a scoate supărarea din tine.

Poți să-i spui persoanei respective care te-a supărat ce simți, printr-un mesaj scris (pe care să nu îl trimiți niciodată). Sau față în față, iar în ultimă instanță să pui toată nemulțumirea în brațele unei prietene. (râde).”, a declarat aceasta pentru sursa menționată.