Nicolae Guță este tatăl copilului Mădălinei, una dintre fostele sale partenere. Se pare că manelistul își vede fiica destul de rar. Pe lângă fetița cu Beyonce de România, acesta mai are alți copii cu femei diferite.

Dezvăluiri neașteptate ale manelistului. Care este motivul pentru care nu merge să o viziteze pe copila adusă pe lume de Beyonce de România. Nicolae Guță a spus în cadrul unei emisiuni care este relația cu fiica sa, dar și de ce merge acesta atât de rar să o viziteze.

Motivul pentru care Nicolae Guță își vizitează fiica atât de rar

Potrivit informațiilor oferite de manelist în urmă cu câteva luni, acesta evita un scandal între mama fetiței și actuala soție de atunci, Cristina. Relația din acea vreme îl împiedica să se implice fizic în creșterea copiilor săi. Mai mult decât atât, Nicoale Guță a declarat că vorbește la telefon  fiica sa și îi trimite lunar pensie alimentară.

„Atunci când s-a putut le-am spus copiilor să vină la mine și să se viziteze și ei. Atunci când fata a vrut să își vadă frații, ușile au fost deschise, Chiar dacă eu n-am fost acolo, ea a fost primită. Pentru că eu acum sunt cu o altă femeie, cu care am un copil, iar Anais ar fi trebuit să vină cu mama ei, iar lucrurile s-ar fi precipitat. Ele nu se suportă acum, de aceea nu vreau să dau motive de ceartă, dar Cristina nu-mi interzice să vorbesc cu copiii și mamele lor, pentru că mie nu-mi interzice nimeni nimic.

arhivă

Înainte de Crăciun am sunat fata, am văzut-o pe video, i-am trimis bani. Îi dau pensie alimentară și mă implic și în restul treburilor, dacă este nevoie. Îi dau bani de haine, de spital sau de școală. N-am stat niciodată departe de ea, mi-am făcut atribuția mea de părinte. Nu dau înapoi când e mai greu. Îi mulțumesc mamei Mădălinei că mi-a crescut frumos copilul. O iubesc maxim pe Anais!”, a povestit manelistul într-o emisiunie de la Antena Stars.