Rihanna nu a mai lansat un album de la Anti, care a apărut în 2016. De atunci, ea a mai scos doar două piese, dintre care una a apărut în 2020.

În mod expres, Rihanna s-a axat mai mult pe afacerile sale de modă și frumusețe, care au crescut de la an la an. Dintr-un punct de vedere, Rihanna care are acum 33 de ani, nu a spus categoric că a renunțat să mai cânte. Dar în ultimii ani a luat o pauză de la concertele sale.

Toate eforturile pe care le-a făcut Rihanna în industria muzicală, i-au adus o avere de peste 600 de milioane de dolari. Acest lucru a făcut-o cea mai bogată cântăreață din lume. În urma sa sunt : Madonna (570 de milioane de dolari). Urmează Céline Dion (450 de milioane de dolari) și Beyoncé (400 de milioane de dolari).

De ce nu mai cântă, de fapt, Rihanna. Cum a ajuns să se îmbogățească, deși a renunțat la muzică
Pinterest

În realitate, Rihanna are o avere de peste 1 miliard de dolari, dar nu din muzică.

Cea mai mare parte din această avere, nu provine din muzica pe care o face, ci din parteneriatul ei cu LVMH. Care este gigantul francez de bunuri de lux condus de miliardarul Bernard Arnault. Rihanna și LVMH dețin co-brandul de machiaj Fenty Beauty. Brandul s-a lansat în septembrie 2017 la Sephora, un alt brand LVMH, și online la FentyBeauty.com, devenind rapid un succes viral.

Fenty Beauty a înregistrat vânzări de 100 de milioane de dolari în primele săptămâni.

Afacerea s-a propulsat datorită faimei pe care Rihanna o are, plus cei peste 70 de milioane de urmăritori pe Instagram. Afacerea ei continuă să crească. În luna mai, LVMH și Rihanna au anunțat Fenty, o nouă casă de îmbrăcăminte care va face haine, încălțăminte, accesorii și bijuterii high-end.

Rihanna valorează acum 1,7 miliarde de dolari, estimează Forbes. Acest lucru o face pe Rihanna să fie cea mai bogată cântăreață din lume. Și a doua după Oprah Winfrey ca cea mai bogată animatoare de sex feminin. Evident, ca multe celebritati, Rihanna câștigă milioane de dolari din oferte de aprobare high-end. Printre companiile ale căror produse le-a promovat se numără River Island, Mac, Armani și Balmain.