De ce nu își dorește Omar Arnaout mai multe neveste

Omar Arnaout trăiește o frumoasă poveste de iubire cu iubita lui, Miruna, iar cei doi au planuri mari pentru viitor. Artistul a dezvăluit la Antena Stars motivul pentru care nu își dorește să aibă mai multe neveste, asta chiar dacă religia îi permite.

Motivul pentru care Omar Arnaout nu își dorește mai multe neveste

Omar Arnaout a dezvăluit la Antena Stars că nu își dorește mai multe soții, chiar dacă religia îi permite deoarece ține extrem de mult la iubita lui și se simte mai împlinit ca niciodată.

„Vrem și noi să lăsăm mai departe toate sentimentele pe care le avem, să avem pe cine să iubim mai mult decât ne-am iubit noi unul pe altul. Este fericită, este foarte fericită, este mândră și clar este o chestie care nu se întâmplă numai la mine, și la mine în familie toți oamenii sunt așa, nu prea am în familie bărbați care să aibă mai multe neveste.

Sursa: Social Media

Deci Miruna este foarte mulțumită și fericită, știe că ochii mei nu o văd decât pe ea și atât. Nu știu, dar până să accepte ea, nu o să pun eu niciodată în situația asta pentru că nu mă consider neapărat pregătit pentru așa provocare, pentru că nu este așa ușor și nu cred că o să fac asta vreodată în viața asta.

Se întâmplă de multe ori să fiu la studio, să am un cântec pe care vreau să-l postez și să nu pot să-l postez în momentul respectiv, de aceea Mirunica are parolele mele și conturile mele, pentru că intră și postează ca să pot să fiu în grafic cu tot ce am în plan și la fel și pentru ea, se întâmplă să mai fie plecată să cânte și ea, dacă are ceva de postat, eu am conturile ei ca să pot să postez și, în general, nu am de ce să fiu gelos, pentru că noi nu folosim platformele astea sociale pentru nimic altceva decât pentru a ne promova munca.

Faptul că ne-am găsit și avem o viață stabilă ne face să nu mai avem alte interese la oamenii pe care îi vedem pe internet.”, a declarat Omar Arnaout, în exclusivitate la Antena Stars.

Omar Arnaout și iubita sa, Miruna își dorește copii

Omar Arnaout împărtășește o iubire adevărată cu iubita sa, Miruna, iar cei doi au planuri mari de viitor. Omar Arnaout a mărturisit în exclusivitate la Antena Stars că își dorește mai mulți copii cu partenera lui de viață.

„Da, ne dorim, ne dorim copil, așa ca orice cuplu de tineri care își dorește să își consolideze pioni principali în viață și noi ne dorim să facem niște copii, pentru că oricum la mine în familie încep să apară și nepoței.

Și bineînțeles că vrem și noi să lăsăm mai departe toate sentimentele pe care le avem, să avem pe cine să iubim mai mult decât ne-am iubit noi unul pe altul.”, a declarat Omar Arnaout la Antena Star

Share.

Sunt o persoană liniștită, sociabilă și ambițioasă. Îmi place ideea de a livra informații necunoscătorilor, ador să ascult poveștile oamenilor și să ofer ajutor atunci când mi se cere.