Emy Alupei este o femeie singură, care nu a avut o relație stabilă până acum. Nu pentru că nu și-ar fi dorit, ci pentru că nu a găsit încă persoana potrivită, care să o facă să se simtă iubită. Vedeta a intrat în atenția publicului, după ce a decis să fie una dintre concurentele Survivor România, anul trecut. Acolo, ea l-a cunoscut pe Iancu Sterp, iar acela a fost momentul în care fanii ei au sperat că și-a găsit sufletul pereche, dar nu a fost așa.

Emy Alupei n-a găsit bărbatul perfect

Pe parcursul concursului, cei doi au fost foarte, foarte apropiați și se înțelegeau de minune. Se susțineau când simțeau că dau de greu și toată lumea ar fi zis că la ieșirea din competiție vor forma un cuplu. Zvonurile au început să pară adevărate și în clipa în care el a ales să apară într-unul dintre videoclipurile pe care le filma la vremea aceea. Mașina fostului concurent de la Survivor România a fost surprinsă de mai multe ori în fața casei artistei, dar nu s-a pus problema de o relație între ei, deși admiratorii îi vedeau deja împreună.

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Emy Alupei este virgină, greu de crezut pentru unii având în vederea modul în care se comportă ea și felul său de a fi. Zilele acestea, ea a explicat lumii întregi de ce nu are încă un partener și din spusele sale reiese faptul că nu a găsit încă omul potrivit, care să o aprecieze la adevărata sa valoare. A întâlnit numai persoane nepotrivite, iar când se îndrăgostește îi trece repede.

De ce nu este Emy Alupei într-o relație! Vedeta a spus întregul adevăr: ”Mă îndrăgostesc și îmi trece iar”

 

„Am avut parte numai de fraieri, nu găsesc nimic ceva stabil. Mă îndrăgostesc și îmi trece iar. Să nu vă imaginați acuma că mă îndrăgostesc pe bandă rulantă”,a spus vedeta într-un video postat recent pe YouTube.