Cornelia şi Lupu Rednic au parte de o căsnicie de vis, plină de armonie, atât în domeniul muzical, cât și în viața de zi cu zi. Cei doi artiști vor sărbători curând 30 de ani de când și-au unit sufletele. Cu toate că sunt foarte împliniți, multă lume se întreabă de ce cuplul nu are și urmași.

Într-un interviu pentru emisiunea „Acces direct”, soții Rednic au povestit despre relaţia de iubire pe care o au, dar mai ales au deslușit misterul celui mai râvnit subiect: copiii. Ei formeaza cel mai solid cuplu din showbiz, iar faimosul ceteraș s-a îndrăgostit de Cornelia încă din clasa a-X -a.

De ce nu au, de fapt, copii, Cornelia și Lupu Rednic. Sunt împreună de aproape 30 de ani!
Instagram

De ce nu au copii Cornelia și Lupu Rednic

Cornelia în vârstă de 44 de ani și Lupu Rednic, 51 de ani, sunt doi cântăreți de muzică populară energici, veseli și mai mereu pe drumuri la câte o cântare. Amândoi maramureșeni de soi, sunt ocupați cu multe proiecte, iar viața amoroasă le-a mers aparent mai bine doar în doi.

Cariera a fost pusă pe locul întâi în viața lor, iar lipsa copiilor nu i-a împiedicat să se iubească la fel ca-n prima zi. Din contra, Lupu a spus mereu cât de mult își respectă soția și ce gesturi de îndrăgostiți încă mai au după trei decenii de când sunt o familie.

Cu toate astea, fanii încă se întreabă care este motivul pentru care nu au și copilași. Astfel, Cornelia a mărturisit că cei doi nu ar avea timp pentru creşterea acestora.

„Am fost prieteni cam opt luni de zile şi apoi ne-am căsătorit. După ce am terminat clasa a 10-a, ne-am căsătorit. Ăsta a fost destinul omului. (…) Hai să lămurim o dată pentru totdeauna. Am ales să nu facem copii pentru că suntem foarte mult timp plecaţi. Nu faci copii cu gândul să-i ai la bătrâneţe. Dacă făcem un copil, doi copii, nu o să ne putem ocupa de ei”, a povestit Cornelia.