Reclamă
Reclamă

Monica Tatoiu este una dintre vedetele care a pus mereu punctul pe i și nu s-a ferit să spună lucrurilor pe nume. Vedeta este extrem de transparentă, iar uneori, sinceritatea ei poate fi deranjantă pentru cei din jur. Monica nu este sinceră doar în ceea ce privește aspectele legate de alte persoane, ci și în ceea ce privește persoana ei.

Monica Tatoiu este una dintre femeile puternice care a reușit să se mențină ani la rând în showbizul autohton. Lumea mondenă nu este deloc una prietenoasă și, tocmai de aceea, Monica a avut mereu grijă cu ce se înconjoară. Ajunsă la vârsta maturității depline, vedete a început să dea din casă detalii prețioase legate de secretul longevității sale.

Vedeta este prezentă de ani de zile în lumina reflectoarelor, iar cei care o urmăresc sigur au realizat faptul că aceasta pare că nu mai îmbătrânește. Nu știm dacă doamna Tatoiu a găsit sau nu elixirul tinereții, dar un lucru este cert. Vedeta a știut cum să se ferească de la cele mai periculoase boli.

De ce nu a purtat niciodată Monica Tatoiu sutien. Recomandă tuturor doamnelor și domnișoarelor să facă același lucru
social media

Monica Tatoiu își asumă aparițiile fără sutien

Deși poate pare greu de crezut, Monica Tatoiu susține că a știut cum să stea departe de cancerul de sân, una dintre cele mai întâlnite boli în rândul femeilor. Ba mai mult, acest truc este la îndemâna tuturor doamnelor și domnișoarelor care își doresc o stare de sănătate bună.

Reclamă

Într-un interviu recent, Monica Tatoiu a recunoscut că nu a purtat niciodată în viața ei un sutien. Vedeta și-a asumat faptul că aparițiile ei vor fi toate fără sutien și nu a deranjat-o nicio secundă asta, mai ales că în joc era starea ei de sănătate.

Asumată, ca de obicei, Monica spune că se simte foarte bine fără sutien și este și mândră de faptul că alegerea ei a ținut-o departe de una dintre bolile cele mai periculoase în rândul femeilor.

„Eu nu port sutien, nu că e vulgar. Cancerul de sân s-a accelat când au apărut sutienele.”

Reclamă
Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro