Gina Pistol, adevărul pentru care nu a prezentat „America Express”.

Gina Pistol a prezentat timp de mai multe sezoane emisiunea „Asia Express” difuzată la Antena 1. Ei bine, după ce a rămas însărcinată, aceasta a trebuit, vrând, nevrând, să renunțe să prezinte acest reality show care se filmează la mii de kilometri depărtare de România.

Cu toate că a născut, Gina Pistol nu a revenit la cârma emisiunii „America Express”, sezon ce s-a filmat în lunile iunie și iulie în America. Întrebarea de pe buzele telespectatorilor acestui show a fost: „De ce nu a revenit Gina Pistol?”. Ei bine, răspunsul la această întrebare a fost oferit chiar de iubita lui Smiley.

Gina Pistol: „Cum să nu fiu alături de ea?”

Sursa: Colaj Substantial

Se pare că Gina a preferat să mai stea pe tușă încă un sezon dintr-un motiv foarte bine întemeiat. Aceasta nu ar fi vrut să stea preț de două luni departe de fiica sa. Este de părere că cea mică este în perioada în care trece prin cele mai multe schimbări și contează foarte mult să se dezvolte armonios atât lângă mama, cât și lângă tatăl său.

„Cum să mă duc eu în Asia? Cum să ratez eu primele cuvinte ale copilului? Cum să îi explic eu unui copil, care are nevoie de mamă, că eu lipsesc două luni de zile.

Asta înseamnă foarte mult. În etapa în care este acum, copilul se schimbă de la o săptămână la alta. Ea, față de cum era acum o săptămână, parcă e alt copil.

Are niște salturi de creștere foarte mari. Cum să ratez eu momentele astea din viața copilului meu? Cum să nu fiu alături de ea?”, a declarat Gina Pistol, la Pro FM România.

Cu toate acestea, Gina a făcut o dezvăluire. Din sezonul următor al emisiunii „America Express” va reveni la cârma show-ului ce a creat dependență în rândul telespectatorilor.

Share.

Sunt Sebastian și încă de mic visam să învăț tainele jurnalismului și ale televiziunii. Am absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași, iar acum, zic eu, sunt pregătit să vă aduc cele mai prospete știri din domenii diverse.