Carmen de la Sălciua este genul acela de artistă care preferă să aibă o legătură strânsă cu fanii ei. De cele mai multe ori, interneuții vin la ea ca la un pisholog și îi vorbesc acesteia despre problemele pe care le au în viața de zi cu zi. Fosta soție a lui Culiță Sterp le oferă mereu sfaturi utile, care îi ajută enorm în anumite momente și pe care unii le urmează. I-a ajutat pe mulți dintre urmăritori ei să treacă peste anumite etape dificile, pentru că și ea a avut parte de zile mai puțin frumoase de-a lungul existenței sale.

De ce nu a devenit Carmen de la Sălciua încă mamă

Recent, frumoasa artistă a organizat din nou o sesiune de întrebări și răspunsuri pe contul ei oficial de Instagram. Ea a ales cele mai interesante curiozități ale admiratorilor și le-a oferit răspunsurile mult așteptate. Toată lumea știe despre ea că este o femeie singură și că de când a divorțat, nu a mai reușit să își găsească liniștea în brațele niciunui alt bărbat. A încercat acest lucru, dar a dat greș de fiecare dată.

Un internaut a fost curios să afle de ce nu a făcut Carmen de la Sălciua un copil până la această vârstă. Din punctul său de vedere, un copil este o mare responsabilitate. Ea așteaptă momentul potrivit pentru a face acest pas important din viața ei, pentru că un copil are mare nevoie de iubire, devotament și înțelegere din partea părinților săi. Mai mult de atât, ea este un om care se gândește mai mult la viitor decât la momentul actual și face lucrurile în așa fel încât să îi fie mai bine pe viitor.

 

De ce nu a făcut Carmen de la Sălciua un copil până acum! Mărturisile cântăreței: "Pentru că sunt un om care..."

„De ce nu ai făcut copii până acum? Nu ai vrut?”, a venit întrebarea din partea unui internaut curios.

„Pentru că sunt un om care gândește și pentru viitor nu doar pentru moment! Și viitorul fericit al unui copil în viziunea mea înseamnă înțelegere, iubire și devotament între părinți”, i-a răspuns fosta soție a lui Culiță Sterp fanului respectiv.