Dorian Popa trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Claudia Iosif, pe care fanii o știu drept Babs. Vedetele trăiesc de ceva vreme și în aceeași locuință și duc o viață de vis la care multe persoane de vârsta lor doar visează. În plus, au și o casă de vis pe care artistul și-a făcut-o după bunul plac și se bucură de fiecare moment pe care îl trăiesc împreună. Multă lume și-a pus întrebarea de ce îndrăgostiții nu au făcut un copil până acum.

Lui Dorian Popa îi este teamă să devină tată

La un moment dat, Claudia a vorbit sincer despre motivul pentru care nu a dat naștere unui copil, iar acum a venit și rândul vloggerului să dea o serie de explicații în acest sens. Mulți dintre fanii lui au crezut că el nu este capabil să lase o femeie însărcinată, din cauza faptului că ia steroizi pentru a arăta atât de bine pe cât o face acum. El a lămurit situația spunând că, pur și simplu, îi este frică să devină tată din mai multe puncte de vedere.

A mai spus că din cauza suplimentelor nutritive pe care le ia nu ar fi în regulă să facă un copil în acest moment, dar poate procrea. Dorian Popa crede că un copil este o mare responsabilitate, iar lui îi este frică și de ziua de mâine și nu vrea să aibă un bebeluș pentru moment. Nici iubita lui nu își dorește acest lucru, așa că fanii care vor să îl vadă pe artist în rolul de tată mai au de așteptat.

 

De ce nu a devenit Dorian Popa tată până la această vârstă Care este cea mai mare teamă a artistului: “Pur și simplu...”

„ Pur și simplu, mi-e frică să devin tată, mi-e frică de ziua de mâine. Mi-e teamă de eșec. S-a spus că nu fac copii pentru că iau steroizi. Iau niște suplimente nutritive, astea îți încarcă organismul, ficatul. Nu e ok să fac un copil acum, dar asta nu înseamnă că nu pot procrea. Nu sunt impotent din cauza steroizilor. Trebuie să fii foarte atent când iei decizia să faci un copil. Pot să procreez și mâine, dar nu vreau“, a povestit artistul.