Ilinca Vandici a dezvăluit motivul pentru care nu mănâncă niciodată masa de dimineață și ce dietă ține

Vedetele știu mereu care sunt secretele pentru o siluetă perfectă, iar uneori aleg să le împărtășească și cu fanii lor. Așa a făcut și Ilinca Vandici, care a dezvăluit de ce nu mănâncă niciodată masa de dimineață.

Ilinca Vandici este una dintre cele mai frumoase și apreciate vedete din showbiz, care mereu a știut să-și păstreze silueta perfectă, în ciuda trecerii anilor. Iar acum, prezentatoarea de televiziune a împărtășit ce dietă ține.

Vedeta este adepta postului intermitent, care-și permite să mânânci normal, însă doar într-un anumit interval de ore. Și ca să fie totul mai ușor, Ilinca a mărturisit că preferă să nu mănânce niciodată dimineața, căci programul său mult prea încărcat nu-i permite să sară peste cină.

Țin fasting. Intermitent fastig. Iar asta înseamnă să nu mănânci 16 sau 18 ore, depinde de organismul fiecăruia și de cum rezista fiecare. Poți să faci asta seara și să sari peste cină, să mânâci masa de prânz și apoi, într-adevăr, să mânânci micul dejun. Dar mie nu-mi convine, pentru că mie seara mi-e foame(…) și atunci seara îmi place să mănânc așa cum se cuvine. Sar peste micul-dejun de dimineața., a povestit aceasta, pe Instastory.

Ilinca a vorbit și în trecut despre secretele sale, care au ajutat-o să aibă un corp de model, chiar și după nașterea fiului său, Zian. Regimul său alimentar este însoțit și de sport, așa că vedeta încearcă să ajungă la sală ori de câte ori poate. Acest lucru nu se întâmplă însă, atât de des pe cât și-ar dori, mai ales că între datoria de mamă și filmări, este destul de greu să-și împartă timpul.

La ce ore mănâncă Ilina Vandici ca să-și păstreze greutatea

Dar și pentru masa de seară, Ilinca Vandici are o regulă de aur, peste care nu trece niciodată. Chiar dacă mănâncă în mod normal, niciodată nu servește cina mai târziu de ora 8. Iar pentru prima masă din ziua următoare, prezentatoarea de televiziune are un program puțin mai relaxat, așa că ora variază.

7 jumătate, 8:00 cel târziu. Ultima masă. După care a doua zi, în funcție de cum am mâncat seara, nu știu, la 12:00, 12 jumătate, 1:00-2:00 chiar., a mai adăugat vedeta.

I

Share.