Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-au despărțit, iar de data aceasta decizia pare a fi una definitivă, cel puțin asta a declarat diva. Recent, vedeta a participat la un eveniment monden și nu părea deloc afectată de faptul că tocmai a trecut printr-o despărțire, ba chiar a menționat că a mers acolo să se distreze.

Bianca Drăgușanu, despre motivul despărțirii

Blondina și fostul soț al Claudiei Pătrășcanu au fost împreună aproape un an de zile, în care lucrurile nu au mers tocmai bine. Deși i-a greșit de foarte, foarte multe ori, Bianca Drăgușanu l-a iertat de fiecare dată. În clipa de față, pe ea nu o mai interesează de trecut și de nimic din tot ceea ce s-a petrecut și privește spre viitor.

„Am avut o relație de aproape un an de zile cu Gabi, am avut multe discuții, dar a trecut, nu mă mai interesează ce a fost, mă interesează ce este. Eu nu trăiesc din trecut, pe mine mă definesc foarte mult acțiunile, nu vorbele. Sunt și o persoană mai vulcanică și de multe ori îmi exprim foarte ușor stările și sentimentele fără să țin cont că sunt într-un loc public”, a declarat Bianca Drăgușanu.

Ei bine, se pare că Gabi Bădălău a dat-o serios în bară, în momentul în care i-a fost infidel. Ea nu poate accepta una ca asta, pentru că de fiecare dată când a făcut-o nu a fost bine. Nu vrea să se răzbune pe cel care i-a fost partener de viață, ci doar să își vadă de treaba ei singură.

Au fost situații în care am iertat infidelitatea, n-am înțeles de ce, dar am iertat. dar atunci când ierți de prea multe ori, o va face la infinit. Nu sunt o persoană care să accept foarte multe lucruri, pentru că am avut relații în care am acceptat și nu a fost bine. În momentul de față, dacă e vorba de infidelitate, s-ar putea să nu mă mai intereseze în viața mea persoana respectivă. Dacă este tentaivă ….s-ar putea să nu mă intereseze iar. Ar fi o prostie din partea mea să spun că vreau să mă răzbun, nu mă interesează. (…) Ce poate accesa toată lumea, eu nu vreau, eu vreau ceva ce nu poate avea oricine”, a mai zis vedeta.