Povestea de dragoste cu năbădăi a celor doi i-a ținut cu sufletul la gură pe toți.

Cuplul Vulpița și Viorel Stegaru este cunoscut de o țară întreagă. Infidelitățile femeii au fost subiectul multor ediții ale emisiunii ,,Acces Direct”. Puțini știu că Veronica Stegaru era uneori lovită de soț, pe vremea când locuiau în Capitală.

Motivul pentru care Vulpița era bătută de soț

Veronica Stegaru era lovită de soț atunci când reporterii ,,Acces Direct” nu erau prin preajmă. Pe când locuiau în București, Vulpiței îi fugeau ochii după Tzancă Uraganu, pe care îl cunoscuse în cadrul unei ediții a emisiunii difuzate de Antena 1. De la privirile Vulpiței către manelist până la certurile cu soțul nu a mai fost decât un pas. Chiar dacă era conștient de faptul că soția sa mai calcă strâmb și că orice bărbat cu potențial financiar îi atrag atenția Vulpiței, Viorel Stegaru era în continuare deranjat de faptul că nevasta lui nu renunța la acest comportament.

 

 

De ce era bătută Vulpița de Viorel, atunci când cei doi locuiau în București. Ce îl deranja la culme pe soțul Veronicăi Stegaru
Captură Tv

În prezent, cei doi locuiesc în Blăgești și se pare că episoadele cu infidelitățile Vulpiței au fost date uitării. Familia lui Viorel Stegaru a pus piciorul în prag și Vulpița s-a făcut femeie de casă. Deși Veronica Stegaru regretă că nu a mai stat la București, nu mai are ce face și este nevoită să suporte regulile impuse de doamna Ilinca, soacra acesteia.

„O duce greu, Ilinca e o femeie severă. Nu o lasă nici să se mai ducă la părinții ei deloc. Nu îi mai dă nici telefonul asupra ei, că se teme să nu intre iar pe internet, să vorbească cu băieții. Era odată la fântână și au întrebat-o: măi Veronica, de ce nu ai stat la București, la televiziune, iar ea a zis că nu a mai vrut să stea. Acum îi pare rău, că tanti Ilinca îi face viața grea. Dar tace, că nu are unde se duce. Acum are și doi copii”, au mărturisit vecinii celebrului cuplu pentru o ediție „Acces Direct”.

Share.

21 de ani, studentă la Facultatea de Comunicare și Relații Publice din cadrul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative. Pasiunea pentru scris, curajul și dorința de a fi mereu conectată la actualitate au determinat-o să aleagă acest drum. Scopul ei este să profeseze în domeniul pe care l-a ales din băncile școlii. Își dorește să se promoveze și să se adapteze la schimbările presei.