Daniel Buzdugan nu și-a găsit sufletul pereche doar pe plan personal, ci și pe plan profesional.

Așa cum pe TV este consacrată perechea de prezentatori Răzvan și Dani, așa sunt la radio Mihai Morar și Daniel Buzdugan. Înainte de a fi colegi, cei doi sun foarte buni prieteni. De aici și rezonarea foarte bună dintre ei. Totuși, se pare că înainte de a împărți pupitrul cu Morar, Buzdu a fost la un pas de a lucra cu Șerban Huidu.

Până a nu provoca acel accident grav care i-a dat viața și cariera peste cap, Șerban Huidu era recunoscut pentru „Cronica Cârcotașilor”. Împreună cu Mihai Găinușă, cei doi au realizat ani la rând una dintre cele mai urmărite și îndrăgite emisiuni de către public. Înainte de a ajunge la formula deja știută de către fani, Șerban Huidu voia să fie colegul lui Daniel Buzdugan.

Șerban a făcut toate demersurile pentru a ajunge în această formulă. Pentru a demonstra tuturor că își dorește din tot sufletul să facă asta, a mers până în pânzele albe. Mai exact, până la nunta lui Daniel. Surprinzător sau nu, matinalul nu o prezenta, ci chiar el era mirele.

De ce e refuzat Daniel Buzdugan să lucreze cu Șerban Huidu. Colegul lui Morar a recunoscut abia acum
social media

Daniel Buzdugan și-a ascultat mereu instinctul

Șerban Huidu nu era pe lista de invitați. Prezentatorul s-a dus „din oficiu” pentru a-l convinge pe Buzdugan să se alăture echipei de la „Cronica Cârcotașilor”. Matinalul a cedat insistențelor lui Huidu. Din păcate, a avut nevoie doar de o ediție pentru a-și da seama că acel format nu i se potrivește.

Deși era foarte priceput în ale umorului și avea mereu glumele la el, Daniel Buzdugan a simțit că nu acel format este cel care îl va aduce în fața publicului. Și se pare că a simțit bine, pentru că de când a luat această decizie, în viața lui a apărut un alt proiect a apărut în viața lui.

Colaborarea cu Mihai Morar este cea mai longevivă din cariera lui, dar și cea mai productivă. De ani de zile, cei doi sunt prezenți la matinalul de la Radio ZU și par creați special pentru asta.

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.