De ce divorțează de fapt, Andreea Bălan și George Burcea? Acest lucru se întreabă toată lumea, încă de când s-a produs ruptura. Cei doi  au deci să divorțeze la doar câteva luni după căsătorie. Au reușit să șocheze pe toată lumea și au ridicat numeroase semne de întrebare. Mulți fani de-ai lor nu au putut înțelege de ce au decis să despartă, dacă păreau atât de fericiți în mediul online.

Eee bine, după atât de mult timp noi detalii ies la iveală. Aparent, divorțul are la bază nemulțumirile lui George pe care le-a strâns de-a lungul timpului. Dar actele de divorț au fost depuse chiar de artistă. Era vorba de o despărțire pe cale amiabilă, la notar, dar s-a schimbat totul. Acum, Andreea Bălan vrea să se ajungă la tribunal, pentru că vrea să rămână cu totul.

Nu se știe cu ce rămâne George Burcea, dar se pare că nu vrea să îi dea nimic. Mai mult de atât, cântăreața ar fi spus că vrea și custodia totală a celor două fetițe pe care le au împreună. Artista a mai declarat că nu are nevoie de niciun ban din partea lui. Apoi, tot ea a explicat că îi va cere pensie alimentară, în ciuda celor declarate. Toate aastea, pentru că vrea să îl învețe să fie un om responsabil.

De ce divorțează cei doi?

„El a investit toți banii câștigați într-o casă de producție și într-o afacere mică, alături de un bun prieten. În acea perioadă, în care făcea planuri, George îi cerea în permanență Andreei sfaturi, însă de fiecare dată s-a lovit de pesimismul Andreei, căreia nu îi convenea ca el să facă nimic care să nu aibă legătură cu el. Nu voia ca el să se dezvolte de unul singur. Nu îl sprijinea deloc, din contră, îi inducea stări de nesiguranță.

 Cel puțin așa resimțit el tot negativismul ei. Tot timpul îi spunea că afacerea nu va funcționa, că e o pierdere de timp și de bani și că mai bine s-ar concentra pe proiectele comune, precum vlogging-ul. Mai mult, Andreea l-a amenințat că îl va distruge, că el nu e nimic fără ea. Desigur, asta se întâmpla atunci când au început scandalurile între ei”, a declarat un apropiat de-al lui.