Benone Sinulescu s-a stins la vârsta de 84 de ani, iar colegii lui sunt devastați. Moartea artistului este greu de acceptat.

Irina Loghin a fost devastată de anunțul făcut de Benone Sinulescu în urmă cu mai mulți ani. Artista suferă acum după moartea bunului ei coleg, dar ceea ce mulți nu cunosc este că cei doi au fost certați foarte mult ani. Care a fost motivul supărării?

De ce au fost certați ani întregi Benone Sinulescu și Irina Loghin. Motivul pentru care nu și-au vorbit deloc
Facebook

Benone Sinulescu a criticat-o pe Irina Loghin

Colaborarea dintre Benone Sinulescu și Irina Loghin a fost una de succes, extrem de apreciată de ascultătorii celor doi. Duo-ul format de către ei o să rămână în amintirea tuturor. Însă la un moment dat, Irina Loghin a refuzat să mai vorbească cu regretatul artist. Se pare că Benone Sinulescu ar fi criticat-o pe Irina Loghin, spunând că aceasta a ajuns să cânte melodii deocheate.

„A fost o poveste acum câțiva ani și m-am supărat foarte tare, nu mi s-a părut în ordine. M-am simțit dezamăgit pentru ca eu am avut mereu grijă de Irina Loghin, căreia i-am fost alături de-a lungul anilor. Am cântat împreună în zeci de spectacole, am fost în zeci de turnee, am făcut tot ceea ce mi-a stat în putință să o promovez.

Fetele astea care se îmbracă sumar și dau din fund pot cânta melodii cu astfel de versuri. La noi nu este permis. Nu am intenționat nici o secundă să o jignesc, este o mare interpretă de muzică populară, nu mi-aș permite. Eu

i-am făcut cunoștință cu soțul ei, eu am considerat că ea merită promovată. Tocmai de aceea m-am simțit dezamăgit la vremea respectivă, pentru că i-am fost alături în fiecare moment important al vieții”, a spus Benone Sinulescu în urmă cu mai mulți ani, potrivit WOWBIZ.ro.

„Nu am vrut să deschid niciun conflict”

Deși Benone Sinulescu nu a dat vreun nume atunci când a făcut această declarație, Irina Loghin a luat-o personal. Foarte mulți ani a evitat să mai vorbească cu regretatul artist, luând în serios declarația făcută de Benone Sinulescu.

„Nu m-am legat deloc de Irina Loghin. Nu am vrut să deschid niciun conflict. Știu că a deranjat-o ce a auzit, dar ar fi trebuit să mă asculte și pe mine. Este adevărat ca eu nu stau în București, pentru că, altfel, sunt sigur ca aceasta neînțelegere ar fi fost rezolvată. Nu am vrut să o jignesc.

Am cântat alături de Irina Loghin în zeci de spectacole, am fost în zeci de turnee, am adus în muzica populara melodii frumoase, adevărate perle. Irina este o mare cântăreață. Eu am vorbit atunci de interpreți fără valoare”, a mai declarat Benone Sinulescu.