Laurette nu a avut, până acum, prea mult noroc în dragoste. Relațiile vedetei de până acum au eșuat, dar, din fericire, știe motivul din cauza căruia acestea nu au mers și este gata să procedeze de acum diferit. 

Într-un interviu recent, Laurette a făcut mai multe dezvăluiri despre viața ei personală și relațiile eșuate, care i-a adus mai multe bătăi de cat decât fericire, așa cum ar fi trebuit.

De ce au eșuat toate relațiile lui Laurette. Vedeta are toate răspunsurile și e gata să schimbe tot

Potrivit propriilor declarații, lumea în care trăiește i-a făcut pe bărbații din viața lui Laurette să o privească ca pe un trofeu. Acesta ar fi motivul din cauza căruia relațiile ei nu au mers. Vedeta susține că își dorește foarte mult să aibă o familie a ei.

„De multe ori, iubitul meu îmi spune să nu-l mai pup, să nu-l mai îmbrățișez, pentru că-l sufoc. Sunt, poate acesta e și motivul, un om care are foarte multă iubire și dragoste de oferit, dar nu am avut noroc de foarte multe ori.

Am încercat! Sunt omul care-și dorește o familie, care a luptat pentru asta. Dar, pur și simplu, trăind într-o lume de genul acesta, fiind mai deosebită datorită fizicului meu, de multe ori am avut de pierdut”, a spus Laurette, despre relațiile fără împliniri, în podcastul „Fără Filtre”.

„Chiar dacă sunt mai exotică, mai frumoasă, nu am fost atât de norocoasă, pentru că bărbații cu care eram într-o relație sau cu care am ieșit și am încercat să le dau o șansă, tot timpul m-au privit ca pe un trofeu”, a mai spus Laurette despre relațiile ei eșuate.

De ce au eșuat toate relațiile lui Laurette: „Tot timpul m-au privit ca pe un...”
Facebook

Laurette merge la psiholog, după ce a fost bătută

Laurette a rămas cu traume după ce a fost bătută de un bărbat pe nume Marian Tătic într-o cameră de hotel, la începutul acestui an.

Vedeta a negat acuzațiile potrivit cărora întâlnirea a fost în scop strict sexual, pentru o sumă de bani stabilită de comun acord. Laurette a mărturisit că merge la psiholog pentru a trece peste șocul trăit și speră că autoritățile vor fi de partea ei.

„Da! Merg la psiholog! E greu prin ce am trecut! Este șocul vieții mele!’, a spus Laurette, în urmă cu câteva luni.