La mjlocul lunii decembrie, o crimă petrecută la Iași a șocat toată România.

Ies la iveală noi informații legate de dublul asasinat care a avut loc, la mjlocul lunii decembrie a anului trecut. Doi tineri, în vârstă de 23 respectiv 24 de ani aveau să își găsească sfârșitul într-o manieră extrem de violentă. 

În cazul dublului asasinat de la Iași există un suspect. Este vorba de Ahmed Sami El Bourkadi, un tânăr de origine marocană. Deși anchetatorii susțin că au probe împotriva lui, el susține că este nevinovat. Momentan, el se află în arestul poliției, dar nu a fost condamnat.

De ce ar fi fost ucise, de fapt, victimele dublului asasinat de la Iași

Deși nu a spus direct, avocata principalului suspect din cazul dublului asasinat de la Iași a lăsat de înțeles că Vanesa Burlacu și Youssef Ajniyah ar fi fost omorâți din cauza banilor. Marocanul ar fi avut la dispoziție în fiecare zi sume foarte bani pe care le dădea împrumut.

„Nu pot eu să îi învăț pe anchetatori cum să-și facă treaba… Persoanele care au comis faptele au în spate niște motivații foarte puternice și ar trebui să se caute în istoricul victimei.

Eu nu pot spune care a fost motivul, nici nu pot să speculez, dar ar trebui să se coopereze cu autoritățile internaționale, pentru că sunt mai multe chestiuni acolo, ce pot ține de criminalitate organizată.

Omul ăsta (victima marocană Youssef Ajniyah – n.r.) rula în permanență, avea 9.000, 10.000 – 12.000 de euro! Nu mai cerea banii înapoi în momentul în care îi împrumuta. Și s-au auzit foarte multe chestiuni. Nu numai eu le-am auzit, ci multă lume.

Îmi este milă și de părinții victimelor, numai că nici nu este normal, că i-a făcut viața praf băiatului ăstuia! În condițiile în care eu sunt convinsă că băiatul acesta (Ahmed Sami El Bourkadi – n.r.) nu a făcut nimic. De omorât, sută-n mie nu a omorât pe nimeni!”, a declarat Raluca Andrei, avocata principalului suspect al dublului asasinat de la Iași.

De ce ar fi fost ucise, de fapt, victimele dublului asasinat de la Iași. Avocata presupusului criminal face dezvăluiri incredibile
Arhivă

Ahmed Sami El Bourkadi se teme pentru viața lui

Mai mult decât atât, Raluca Andrei, avocata presupusului criminal, a dat de înțeles că studentul canadian de origine marocană se teme pentru viața lui și că este bucuros că se află în spatele gratiilor și că nimeni nu-i poate face rău acolo.

„Chiar Ahmed Sami El Bourkadi este bucuros că, momentan, e în arest și nu sub vreo altă măsură”, a declarat avocata Raluca Andrei, cea care îl reprezintă pe Ahmed Sami El Bourkadi, potrivit BZI.

 

 

Share.

Jurnalist cu peste 14 ani de experiență în presa online, cât și în cea scrisă. Și-a început cariera la Acasa.ro în 2007, urmând ca un an mai târziu să lucreze la Prosport. Între 2009 și 2012 a făcut parte din echipa de Sport a cotidianului Adevărul. În ultimii trei ani a lucrat CANCAN.RO, Evenimentul Zilei și Jurnalul în departamentul Eveniment, unde a scris pe social, justiție și sănătate. A absolvit Facultatea de Istorie în 2006. Din copilărie și-a dorit să fie jurnalist sportive, avându-l ca exemplu pe Cristian Țopescu.