George Burcea, principalul ,,vinovat” pentru plecarea Vivianei Sposub din Kanal D? Iată care sunt informațiile

Viviana Sposub a intrat în atenția publică încă din momentul în care a participat la emisiunea ,,Ferma”, de la Pro Tv. Tot în cadrul participării sale în cadrul show-ului tv, între ea și George Burcea s-a născut o poveste de dragoste. Fostul soț al Andreei Bălan și-a refăcut viața alături de Viviana Sposub, o tânără la început de carieră în televiziune. 

La emisiunea ,,Vorbește Lumea”, Viviana Sposub a devenit și mai cunoscută de către cei de acasă. Ea a fost asistentă de televiziune, alături de moderatorii Adela Popescu și Cove. Nici acolo nu a stat foarte mult, încât a fost implicată într-un alt proiect de televiziune.

George Burcea a ,,contribuit” la plecarea iubitei sale din Kanal D?!

Potrivit unei surse citate din Kanal D citată de cancan.ro, prezența continuă a lui George Burcea pe platourile de filmare nu a fost deloc pe placul șefilor Vivianei Sposub.

George Tănase, Bursucu și Viviana Sposub au prezentat aproximativ jumătate de an emisiunea ,,Dimineața cu noi”. Potrivit informațiilor oferite de sursa citată, George Burcea era prezent constant pe platourile de filmare. Acest lucru nu a fost acceptat de conducerea trustului. Astfel, George Burcea a fost un motiv care a condus la demiterea iubitei sale. Potrivit unor informații, Viviana Sposub ar fi fost stânjenită de faptul că iubitul ei ținea să fie prezent acolo.

Social media

„Și George Burcea e vinovat! Ce a făcut el acolo… În iulie, când s-a câștigat mașina oferită de Radio Impuls, Viviana era stânjenită că George a însoțit-o chiar și acolo. Plus că el nu vorbea cu nimeni, nu știu la ce venise.

Nu știu ce relație au ei, poate e gelos. Dar se vedea că ei nu îi convenea, parcă îi era rușine să se bage în seamnă cu producătorii, tocmai să nu-i bată obrazul că iar venise cu el”, a declarat o sursă din Kanal D, după cum informează publicația citată mai sus.

Distribuie

22 de ani, studentă în cadrul Facultății de Jurnalism și Științele comunicării la „Universitatea din București”. „Bobocel” în presă, la început de drum, dar cu o desagă de determinare în spate, vrea să crească în domeniul pe care îl iubește cel mai mult și pe care a ales să pășească încă din băncile școlii. Își dorește să devină un jurnalist profi, corect și își dezvolte creativitatea, pentru a realiza materiale autentice și calitative!