Bianca Pop nu mai consumă alcool. Însă, care este motivul ce a determinat-o să se refugieze în acest viciu?

Bianca Pop nu mai consumă alcool. Fosta ispită de la „Insula Iubirii” a renunțat la lumina reflectoarelor. Cea care spunea în trecut că nu iese din casă fără 1000 de euro a mărturisit la Antena Stars motivul pentru care a ales să se refugieze în alcool. 

Bianca Pop a trecut prin multe încercări ale vieții, astfel că nu se poate bucura absolut deloc cu trecutul său. Aceasta nu și-a mai dorit să fie în centrul atenției și nici să își mai expună viață privată.

Bianca Pop nu mai consumă alcool. De ce se refugia bruneta în acest viciu

Instagram

Fosta ispită de la Insula Iubirii a spus în cadrul emisiunii de la Antena Stars că a avut parte de un trecut tumultuos. Acest lucru s-a întâmplat din cauza anturajului toxic în care s-a băgat. Însă, tânăra a renunțat la alcool și la droguri, iar acum trăiește o frumoasă perioadă a vieții.

Bianca Pop nu mai consumă alcool. Bruneta a mărturisit motivul pentru care s-a refugiat în acest viciu. Aceasta a încheiat o relație de lungă durată, ceea ce a condus-o spre acest viciu. Deoarece suferea, prietenii o îndemnau să consume droguri și băuturi alcoolice, astfel că după ce făcea acest lucru, era foarte fericită și considera că este bine.

„Mă refugiam în alcool după ce am ieșit din relația aia lunga. Consideram ca e bine și ca sunt fericita. Eu râdeam. (…) Nu eram dependenta, a fost ceva de 3 luni. Când am văzut ca nu e ok, am vrut sa scap. Am plecat în București și am ales liniștea.”, a declarat Bianca Pop.

Bianca Pop, despre o posibilă relație

Fosta ispită de la Insula Iubirii a mai spus că își dorește enorm de mult o familie. Însă, din nefericire, în aceste momente nu există nimeni în viața ei. Bianca Pop a a explicat că de-a lungul vieții a existat un bărbat în viața ei cu care și-ar fi petrecut tot restul vieții, dar relația s-a dovedit una nereușită.

„Orice om normal își dorește o familie, o schimbare. (…) Nu există nimeni în viața mea acum. A fost un bărbat pe care l-am văzut tatăl copilului meu, dar nu ne-am înțeles bine.”, a mai declarat Bianca Pop

Share.

19 ani, Student în cadrul Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, Universitatea din București. Pasiunea pentru scris l-a determinat să aleagă o carieră în jurnalism. Este o persoană curioasă și pregătită să lucreze cu oamenii. Răbdător și creativ, Florin mai are încă o pasiune: fotografia.