Și-a iubit meseria și a făcut totul cu profesionalism, dar nu a vrut să audă de astfel de scene

Regretatul actor s-a bucurat de o carieră mereu în plină ascendență. Cu peste 50 de ani pe scândura teatrului, Alexandru Arșinel s-a putut lăuda cu faptul că meseria sa nu a mai avut niciun fel de secret pentru el. Chiar și așa, există scene de care a fugit întotdeauna. Maestrul nici măcar nu a vrut să audă de ele, fiind vorba despre cele de amor.

Alexandru Arșinel este unul dintre cei mai buni actori ai tuturor timpurilor. De-a lungul vremii, maestrul a jucat în zeci de piese de teatru și de film. Totodată, a interpretat roluri care mai de care mau dificile. I-au plăcut provocările și nu a refuzat aproape niciodată un rol. Cu toate astea, Arșinel a evitat să joace în anumite scene, precum cele de dragoste sau cu tentă erotică.

Celebrul actor a fost mereu împotriva scenelor de dragoste

Chiar dacă ar fi acceptat ofertele, Alexandru Arșinel a mărturisit în urmă cu ceva timp că soția sa nu ar fi avut nimic împotrivă. Totuși, el a decis că nu va juca în astfel de filme niciodată, indiferent de situație.

„În tinerețea mea oricum nu se punea vorba despre așa ceva. Acum, după 89′, au existat propuneri de acest gen, însă am refuzat întotdeauna. Nu sunt făcut eu pentru așa ceva, nu mi-a plăcut ideea.

Eu sunt perfecționist și am simțit că m-aș fi inhibat, iar lucrurile nu ar fi ieșit niciodată așa cum îmi doresc eu. Soția mea nu ar fi spus nimic daca m-ar fi văzut in acele scene”, a declarat Alexandru Arșinel, pentru cancan.ro, în urmă cu câțiva ani.

De ce a refuzat mereu Alexandru Arșinel să joace scene de amor, în filme. Motivul e unul uluitor
Arhivă presă

Marele maestru a susținut că Marilena, partenera sa de viață, i-a fost întotdeauna alături și l-a sprijinit. Chiar dacă a mai fost nevoit să interpreteze roluri în care a trebuit să se sărute cu anumite partenere pe scenă, pe soția sa nu a deranjat-o niciodată acest lucru. Pe de altă parte, de-a lungul carierei a avut suficiente propuneri de piese de teatru și film încât să aibă posibilitatea de a alege.

Distribuie

21 de ani, absolventă a Facultății de Jurnalism și științe ale comunicării din Iași, a trecut prin pepiniera de jurnaliști a revistei " Opinia studențească ", însă totuși novice în presă, își dorește o carieră de jurnalist și să aducă oamenilor știri de calitate. De asemenea, își propune să pună în aplicare integritatea și etica acestei meserii