Cu sau fără voia lor, Cleopatra Stratan și Edward Sanda au devenit cele mai populare, dar și controversate personaje din acest sezon de „America Express”.

Cei doi au reușit să îi enerveze, dar și să îi amuze pe cei de acasă, iar reacțiile lor au fost destul de dur analizate în online. Acum, a venit și timpul lor să se apare și să se justifice.

Fără doar și poate, de acasă din fața televizorului, „America Express” pare o distracție continuă și o joacă. În fiecare sezon, concurenții s-au plâns de dificultatea probelor și de condițiile grele, iar acum, Cleopatra Stratan și soțul ei au aflat asta pe propria piele.

Cei doi au plecat pe „Drumul Soarelui” pentru a avea parte de aventura vieții lor, dar nu s-au gândit nicio secundă că va fi atât de greu. Traseele complicate, misiunile grele și căutatul de cazare i-a testat pe cei doi soți la maxim și au fost aproape în punctul de a ceda.

De ce a refuzat, de fapt, Cleopatra Stratan cazările din „America Express”. „Oamenii de acasă au judecat greșit”

Cleopatra: „Mi-a dat anxietate”

În ediția trecută, artiștii au demonstrat că prima etapă nu este deloc ușoară și, tocmai din acel motiv au și intrat la cursa pentru ultima șansă. Edward Sanda a reușit să îi enerveze la culme pe cei de acasă după ce a arătat că nu are pic de curaj și că, atunci când este vorba de situații limită, o bagă pe Cleopatra la înaintare.

Așa cum era de așteptat, gesturile lui nu au rămas netaxate în online, mai ales că celor de acasă nu le scapă nimic. Fanii emisiunii l-au criticat destul de dur, dar nici soția lui nu a scăpat de furia celor din online.

În prima ediție, Cleopatra a făcut nazuri la cazare, iar asta a părut destul de ciudat pentru cei de acasă, mai ales că nimeni, în niciun alt sezon nu și-a permis acest „lux”. Acum, artista a avut ocazia să se justifice.

„Nu s-a văzut tot drumul până la cazare. După toată ziua epuizantă, fiind neobișnuiți, s-au adunat foarte multe. Faptul că am căutat cazare două ore în ploaie. Cazarea doamnei nu era în centrul ăla, stătea la marginea orașului. Știți cum sunt columbienii, zic 5 minute și sunt, de fapt, 20 de minute. Era beznă, ploaie, era ca în filmele de groază.”

@antenaplay.ro Podcastito Express | Sezonul 2 e exclusiv în AntenaPLAY. Vezi primele episoade disponibile acum 🎤 #podcastitoexpress #americaexpress #americaexpress2023 #antenaplay ♬ original sound – AntenaPLAY.ro