Puțini fani își mai aduc aminte de plecarea lui Ștefan Bănică

Ştefan Bănică Jr. se numără printre cei mai faimoși cântăreți din România și are milioane de fani

Este actor, compozitor, interpret,  producător și moderator TV. Dar se pare că cea mai inspirată decizia a fost plecarea de la ProTV. Cariera lui ca și prezentator a pornit cu emisiunea ”Dansez pentru tine” de pe canalul ProTV, unde primea aproximativ 120.000 de euro pentru fiecare sezon. După plecarea de la ProTV, Ștefan Bănică Jr. a semnat un contract cu trustul Intact, iar așa a început să lucreze cu echipa Monei Segall. Iar de când a plecat de la ProTV, artistul este prezent în aproape toate emisiunile de la Antena 1.

De ce a ales să plece

De ce a plecat Ștefan Bănică de la Pro TV la Antena 1. Motivul din spatele deciziei artistului
Facebook

Nimeni nu a înțeles atunci de ce Ștefan Bănică Jr. a ales să plece după 12 ani de lucru la ProTV. Artistul a declarat imediat după plecare că motivul a fost pur profesional și că nu s-a certat cu nimeni. Cântărețul a rămas prieten cu foarte mulți dintre cei cu care a lucrat în acești 12 ani.

”Antena 1 este o televiziune pe care o văd că evoluează puternic, realizează performanţă, este un reper în materie de divertisment, iar drumul ei ascendent corespunde dorinţei mele de evoluţie profesională în televiziune şi, mai ales, de noi experienţe, de noi emisiuni”, a declarat atunci Ştefan Bănică.

Ștefan Bănică Jr. le-a acordat celor de la Antena 1 toată încrederea sa. Și se pare că a fost răsplătit pe măsură! „Propunerea Antenei 1 de a face parte din juriul X Factor este onorantă. Am ales să fac acest pas cu toată convingerea, mai ales că vorbim despre o super-producţie, un mare succes, atât în străinătate, cât şi în România.”, a spus atunci Ștefan Bănică Jr.

„X Factor” a ajuns deja la al 10-lea sezon. Este o uriașă reușită pentru o emisiune în România. Se pare că Ștefan Bănică a fost norocos și a făcut alegerea corectă. Delia, colega juratului, a fost invitată de curând în emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani” de la Antena 1. Delia a declarat atunci că salariul ei nu este cel mai mare din emisiunea „X Factor”. Potrivit playtech.ro. se pare că Ștefan Bănică Jr. ar avea cel mai mare salariu. Suma fiind vehiculată la 200.000 de euro.

Distribuie

Alexandra Neacșu, are 24 de ani și e absolventă a Facultății de Artă Geo Saizescu. Îi plac foarte mult filmele sci-fi, cărțile horror și adoră să gătească. În prezent cochetează și cu arta și este membră fondatoare a „Teatrului Nou”.