Daniela Crudu a părăsit ediția trecută emisiunea ,,Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară”. Nea Mărin a fost cel care a dat veste tuturor despre motivul plecării vedetei.

După o noapte lungă pentru Daniela, aceasta și-a strâns lucrurile și a plecat dis de dimineață, înainte să se trezească colegii ei. Problemele de sănătate au fost motivul care a făcută pe vedetă să părăsească emisiunea de urgență.

Daniela Crudu, infectată cu COVID-19

Se pare că Nea Mărin a primit o veste neașteptată și șocantă din partea Cruduței. Aceasta s-a testat și a ieșit pozitiv, așa că a plecat acasă. Prezentatorul le-a povestit de dimineață și celorlalți participanți. Aceștia vor fi testați, iar spectacolul va continua în condiții de siguranță.

„Am aflat ce s-a întâmplat cu Cruduța. Se pare că are Covid, de aia a și plecat. Se pare că aici în zonă s-a depășit cu mult incidența, de joi se va închide totul aici. Dacă tot am muncit atâta aici eu zic că e păcat să nu facem măcar un mic spectacol. Nu vreau să mai fie nimeni în sală, îl vom face doar pentru noi și pentru cei de acasă, pentru telespectatori”, a zis acesta, spre marea surprindere a tuturor.

@costin.tiberiu Daniela Crudu s-a îmbolnăvit de COVID #danielacrudu #poftitilaneamarin #poftitipelanoi #costintiberiu #foryou #pentrutine #urmaritori ♬ sunet original – Tibi

Nea Mărin conflict cu „Cruduța”  în fața tuturor

Cu o ediție înainte între Daniela Crudu și nea Mărin a avut loc un schimb dur de replici. Totul a pornit de la operațiile esteticei ale tinerei. Mai exact, nea Mărin a rugat-o pe Cruduța să îi arate o fotografie cu ea de pe vremea când încă nu apelase la ajutorul medicului estetician.

Deși Daniela Crudu a ezitat înițial, aceasta i-a făcut pe plac. Bruneta a scos imediat poza cerută. După ce a analizat imaginea, nea Mărin a dat verdictul declarând că fosta asistentă Tv arăta mult mai bine înaite.