Taylor Hawkins, bateristului trupei Foo Fighters, a murit, în timp ce formația se afla în turneu în America de Sud.

Lumea muzicii rock din întreaga lume este în doliu! Taylor Hawkins, bateristului trupei Foo Fighters, a murit, la doar 50 de ani, în timp ce formația sa era în orașul Bogota, show care făcea parte dintr-un turneu organizat în America de Sud. 

Având în vedere că moartea toboșarului a fost neașteptată, medicii i-au făcut imediat un raport toxicologic pentru a stabili cauza preliminară a decesului.

Taylor Hawkins, bateristului trupei Foo Fighters. Ce i-au găsit legiștii în sânge

Un comunicat de presă dat publicității în urmă cu puțin timp scoate la iveală că Taylor Hawkins, bateristului trupei Foo Fighters avea antidepresive, opiacee și canabis în sânge atunci când inima lui a încetat să mai bată.

„Analiza toxicologică arată că au fost găsite zece substanţe în corpul lui Taylor Hawkins, între care THC (canabis), antidepresive, benzodiazepine şi opiacee”, au precizat procurorii într-un comunicat, citat de Agerpres.

Medicii legişti continuă să lucreze „pentru a clarifica pe deplin faptele care au condus la moartea” lui Hawkins, mai precizează în comunicat se precizează în comunicat.

Cu puţin timp înainte înaine să moară, Taylor Hawkins s-a plâns de dureri îngrozitoare în piept. Chemat să intervină, la hotelul din Bogota unde artistul era cazat, medicul generalist venit acolo a încercat în zadar să îi restusciteze. A fost, din păcate, prea târziu.

De ce a murit subit, de fapt, Taylor Hawkins, bateristului trupei Foo Fighters. Primele informații din raportul toxicologic
Instagram

Trupa Foo Fighters, devastată de moartea lui Taylor Hawkins

Grupul condus de către Dave Grohl a anunțat că membrii trupei sunt „devastați”, dar că „spiritul muzical” al lui Hawkins va continua. Tragica moarte a fost anunțată printr-un mesaj pe Twitter care a șocat întreaga comunitate a muzicii rock internaționale.

„Familia Foo Fighters este devastată de pierderea tragică și prematură a preaiubitului nostru Taylor Hawkins. Spiritul său muzical și râsul său molipsitor vor rămâne cu noi pentru totdeauna.

Inimile noastre sunt cu soția sa, copiii și familia și solicităm ca intimitatea lor să fie tratată cu cel mai mare respect în această perioadă de dificultăți inimaginabile”, a scris formația pe Twitter.

Fanii s-au adunat în fața hotelului din Bogota unde trupa era cazată și unde Hawkins a fost găsit decedat. După concertul din Bogota, trupa trebuia să apară la un concert în Sao Paolo, Brazilia, pe 26 martie și apoi să își continue turneul în Statele Unite.

 

Share.

Jurnalist cu peste 14 ani de experiență în presa online, cât și în cea scrisă. Și-a început cariera la Acasa.ro în 2007, urmând ca un an mai târziu să lucreze la Prosport. Între 2009 și 2012 a făcut parte din echipa de Sport a cotidianului Adevărul. În ultimii trei ani a lucrat CANCAN.RO, Evenimentul Zilei și Jurnalul în departamentul Eveniment, unde a scris pe social, justiție și sănătate. A absolvit Facultatea de Istorie în 2006. Din copilărie și-a dorit să fie jurnalist sportive, avându-l ca exemplu pe Cristian Țopescu.