Accidentul care s-a produs joi, pe un bulevard circulat din București, a lăsat o familie fără fetița lor, în vârstă de doar 13 ani.

Medicii legiști au făcut publice informațiile legate de autopsia adolescentei de 13 ani pe nume Raisa, cea care și-a găsit sfârșitul într-un grav accident de circulație care s-a produs joi.

Acum două zile, Raisa, o adolescentă din Capitală avea să își dea ultima suflare, după ce un polițist care se afla în timpul serviciului, dar nu și în misiune a lovit-o cu cel puțin 80 de km/oră, pe trecerea de pietoni.

De ce a murit Raisa, fetița care a fost călcată de un polițist pe zebră

Potrivit rezultatelor obținute de legiști la autopsia pe care i-au făcut-o fetiței după accident, Raisa a decedat din cauza leziunilor din zona capului și a numeroaselor fracturi la bazin și picioare.

Sunt datele preliminare ale medicilor legiști care se ocupă de autopsia micuței Raisa, au spus surse din anchetă pentru jurnaliștii de la gândul. Conform sursei citate, fetița a suferit un traumatism cranio-cerebral grav.

Mai mult decât atât, medicii legiști au constantat că Raisa avea mandibila fracturată și mai multe coaste rupte. În urma impactului micuței i-au fost rupte picioarele și bazinul.

De ce a murit Raisa, fetița care a fost călcată de un polițist pe zebră. Legiștii au efectuat autopsia
Social media/ Libertatea

Gestul șocant făcut de polițistul care a provocat accidentul în care a murit Raisa

Joi după-amiază, la puțin timp după producerea accidentului, o fotografie șocantă cu polițistul care conducea mașina care a omârât-o pe Raisa, s-a viralizat.

În această fotografie polițistul vinovat de accident poate fi oboservat cum vorbește la telefon, cel mai probabil cu 112 și în același timp o verifică pe fetiţă cu bocancul stâng. Raisa era grav rănită şi sângera puternic din zona capului, după ce a fost lovită cu viteză.

„Deci a coborât din maşină şi cu piciorul, cu bocancul, îi dădea peste piciorul fetiţei ca să vadă dacă mai respiră. Iar băiatul care era martor lângă el, la acel moment, i-a spus: de ce dai cu piciorul în ea? Atunci a întors-o într-o parte, cu mâna”, a relatat o martoră.

„După producerea evenimentului rutier, poliţistul s-a aplecat asupra uneia dintre victime pentru a vedea în ce stare se află. Imediat a accesat telefonul mobil, pentru a formula apelul”, au transmis anchetatorii.

Share.

Jurnalist cu peste 14 ani de experiență în presa online, cât și în cea scrisă. Și-a început cariera la Acasa.ro în 2007, urmând ca un an mai târziu să lucreze la Prosport. Între 2009 și 2012 a făcut parte din echipa de Sport a cotidianului Adevărul. În ultimii trei ani a lucrat CANCAN.RO, Evenimentul Zilei și Jurnalul în departamentul Eveniment, unde a scris pe social, justiție și sănătate. A absolvit Facultatea de Istorie în 2006. Din copilărie și-a dorit să fie jurnalist sportive, avându-l ca exemplu pe Cristian Țopescu.