Oana Zăvoranu este una dintre cele mai controversate vedete din România. Are o personalitate puternică și niciodată nu s-a abținut să nu spună pe internet ce are pe suflet. De aceea, bruneta a reușit să rămână de atâția ani în lumina reflectoarelor.

Exact cum se întâmplă acum, după fiecare pauză de la atenția publicului, Oana Zăvoranu renaște mai ceva ca pasărea Phoenix. Frumoasa actriță are afaceri de succes și o emisiune pe Youtube, care-i aduce numeroase satisfacții pe plan financiar. Cu toate acestea, nu mulți știu cum a dobândit vedeta toată averea și cât de mult muncește când nu este activă pe internet.

Ce le-a transmis Oana Zăvoranu fanilor pe Instagram?

Actrița le-a transmis fanilor prin prisma descrierii de la noua postare de pe Instagram un mesaj foarte sincer. Toată puterea pe care o deține în momentul de față a obținut-o pe propiile ei forțe și pentru că a muncit. Niciodată nu a așteptat să primească ceva pe degeaba, ci a depus singură toate eforturile posibile ca să obțină acel lucru.

Vedeta a adăugat la sfârșitul mesajului un îndemn către urmăritorii ei, mai exact să stea cu ochii pe postările ei pentru ca vor continua…

„Da știu, n-am mai postat de multă vreme…😎😉🙃😊. Muncesc, clădesc, transform, investesc, schimb, mut, creez, înlocuiesc, alerg, rezolv, învăț și iubesc fiecare lucru, loc sau proiect unde îmi pun amprenta și îmi las energia ❤️ . Dacă ești vrednic, smart , luptător și gospodar lucrurile din jurul tău vorbesc despre asta… Așa cum se vede și dacă ești putoare , tâmp, rău și mizer 🖕. Pe fața unora se vede de la o poștă viața pe care o duc… Oricâte creme ar folosi și oricât ar ‘pretinde’ că ‘Love my LIFE’ ‘sau ‘blessed’ ar fi, purceaua e moartă în coteț 😁😁😁.

Când faci bine, Dumnezeu are grijă 🙏🙏🙏…așa cum atunci când te scalzi în kkt, nu poți să miroși a Dior 😂. Când ești hâd la suflet, nici o operație din lume nu te poate face frumos…😂. Mulți cred că e ‘ușor’ să fie în locul meu…să fie Oana. Stați mă cuminți, că dar dacă vă dau gândurile și problemele mele, responsabilitățile mele, v-ar fi imposibil să mișcați și ‘doar’ un deget și vi se ‘înmoaie’ instant ‘gladiolele’ 🖕🖕🖕. Fiți ceea ce sunteți… Lăsați mă figurile, ifosele, fițele și impresiile… Nu mai ‘suferiți’ mă de voi atâta…fiți zilnic mai buni… FACEȚI LUCRURI MAREȚE…NU DOAR ZICEȚI CĂ FACEȚI…că vă știu eu ‘p-ăștia ocupați și obosiți non-stop’ …frecați duda… Playback poa’ să facă și o surdo-mută…vorba cântecului. 😂

Vă pupă tare, Oana Boss. 💋 Fiți mereu pe fază că nici nu știți ce pierdeți și ce urmează.
To be very CONTINUED….”, au fost gândurile transmise de Oana Zăvoranu pe Instagram.

De ce a lipsit Oana Zăvoranu din mediul online. Ce s-a întâmplat cu vedeta
Instagram

Cum a reacționat publicul la mesajul artistei?

Comentariile nu au întârziat să apară, iar fanii vedeti au susținut-o în tot ce a zis. Oana Zăvoranu a avut parte de multe aprecieri și gânduri frumoase transmise înapoi. Urmăritorii ei o susțin în tot ceea ce face și i-au scris că abia așteaptă să mai facă o emisiune.

„👏👏 Ca bine zici Oana!”, „Neața bună Oana îți doresc tot binele din lume asta… Stima și respect Oana…!!” „Aștept emisiunea că e tare plictiseala fără tine❤️❤️❤️❤️😍😍😍👏👏👏”, au fost câteva din mesajele frumoase pe care le-a primit bruneta.

De asemenea, cei care au avut răbdare și au derulat pozele până la sfârșit au avut parte de o surpriză. Penultima fotografie este una incendiară cu trupul sexy al actriței.

De ce a lipsit Oana Zăvoranu din mediul online. Ce s-a întâmplat cu vedeta
Instagram