Reclamă

Vedeta de televiziune de la noi care s-a remarcat după ce a fost în jurul la „Master Chef” și apoi a participat la „Asia Express”, Patrizia Paglieri, a făcut dezvăluiri incredibile despre viața ei privată, mai puțin cunoscute de publicul larg. 

Patrizia Paglieri s-a căsătorit, la 24 de ani, cu un bărbat despre care are numai cuvinte de laudă. Deși relația lor era perfectă, cei doi parteneri au decis să o ia pe căi separate în viață.

De ce au ajuns Patrizia Paglieri și primul ei soț la divorț, deși au avut o relație perfectă

Ea a dezvăluit, într-un interviu, motivul care a determinat-o să divorțeze de primul ei soț, bărbatul care i se părea perfecțiunea împreună. Totuși, ce s-a întâmplat?

„Am avut o căsătorie foarte frumoasă, dar cred că numai el era îndrăgostit de mine. Mie îmi plăcea ideea de a mă căsători; el era un bărbat perfect, muncitor, cu o poziție socială bună, era soțul ideal. Cred că, de fapt, nu a funcționat căsnicia tocmai pentru că eu nu eram atât de îndrăgostită.

Dar am rămas prieteni, să știți. Nu a vorbit cu mine 10 ani, după divorț, dar m-am dus în Sanremo și am zis că nu pot să am chestia asta pe suflet, ne-am întâlnit și am rămas prieteni.

Căsnicia a durat 4 ani, 10 ani pauză, apoi ne-am revăzut și a fost un pic ciudată revederea, dar m-am simțit ca și cum am revăzut un prieten după multă vreme”,a declarat Patrizia Paglieri pentru VIVA. 

De ce a divorțat, de fapt, Patrizia Paglieri de primul ei soț. Au fost împreună 4 ani: „Era un bărbat perfect, dar...”
Instagram

Patrizia Paglieri muncește de la 13 ani în bucătărie

Mai mult decât atât, în cadrul aceluași interviu, Patrizia Paglieri a povestit că pasiunea pentru gătit i-a apărut din copilărie. Ea început să muncească din adolescență.

„Bunica și mama aveau restaurant la Sanremo, de la ele am moștenit pasiunea asta. Lipit de restaurantul mamei era un magazin Prada, numai cu pantofi. Țin minte că mă uitam de fiecare dată în vitrină, la pantofi… Mereu am zis, ori deschid magazin de pantofi, ori restaurant.

Mergeam la școală, iar sâmbăta și duminica îmi ajutam mama în bucătărie, așa făceam bănuți de buzunar. În Italia, cam așa se practică; aici, în România, dacă părinții își permit financiar, le cumpără orice copiilor, bolizi de lux etc. La noi, în Italia, nu este așa.

Lumea bogată nu își răsfață copiii, ci îi învață să aprecieze valoarea banului. De la 13, 14 ani am început să lucrez în bucătărie, apoi m-a pasionat acest lucru”, a mai spus vedeta, potrivit sursei citate mai sus.

 


Reclamă

Share.

Jurnalist cu peste 14 ani de experiență în presa online, cât și în cea scrisă. Și-a început cariera la Acasa.ro în 2007, urmând ca un an mai târziu să lucreze la Prosport. Între 2009 și 2012 a făcut parte din echipa de Sport a cotidianului Adevărul. În ultimii trei ani a lucrat CANCAN.RO, Evenimentul Zilei și Jurnalul în departamentul Eveniment, unde a scris pe social, justiție și sănătate. A absolvit Facultatea de Istorie în 2006. Din copilărie și-a dorit să fie jurnalist sportive, avându-l ca exemplu pe Cristian Țopescu.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro