Mihaela Rădulescu a avut parte, de-a lungul vieții sale, de numeroase mariaje care, cu timpul ,…au eșuat, la propriu. Ajunsă de trei ori în pragul divorțului, diva de la Monaco a declarat de curând că putea să se implice mai mult în căsniciile pe care le-a avut.

Deși Mihaela Rădulescu a fost căsătorită de trei ori, aceasta recunoaște că nu a lăsat prea mult de la ea. Căsătorită mai întâi cu Bogdan Rădulescu, apoi cu Ștefan Bănică și, în cele din urmă, cu Elan Schwartznberg, diva de la Monaco nu a oferit niciunuia atât cât trebuia să ofere. A neglijat relațiile poate fără să-și dea seama că face acest lucru.

De ce a divorțat, de fapt, Mihaela Rădulescu de 3 ori. Ce spune vedeta despre mariajele eșuate: „Puteam să las mai mult de la mine”
Click

„Privind la rece, o singură căsnicie m-a făcut să mă autoanalizez – ultima, cea cu tatăl copilului meu. Puteam să las mai multe de la mine, puteam mai mult, în general. În primul rând, de dragul puiului nostru. Așa a fost să fie și nu pot decât să-i mulțumesc cerului că am făcut și crescut un copil grozav cu cel mai bun tată din lume pentru puiul nostru”, a declarat în exclusivitate Mihaela Rădulescu pentru Viva.ro.

Monica Rădulescu face lumină

Aceasta a dezvăluit detalii secrete despre despărțirile care i-au marcat, de-a dreptul, viața. Pentru nici o femeie nu este ușor să o ia de la început, lângă un alt partener. În viața Mihaelei Rădulescu s-a întâmplat de 3 ori…și-a dorit extraordinar de tare să-și întemeieze o familie, însă mai devreme sau mai târziu, totul se ducea pe apa sâmbetei.

Care a fost motivul pentru care Monica Rădulescu s-a lovit doar de relații eșuate

Vedeta declară nu există un motiv anume și, totodată, nu poate să dea vina în mod clar pe cineva sau pe ceva.

„Pot să dau vina, în ordine, pe muncă, pe mine, pe ei. Și tot nu vom ști adevărul. Știu că am învățat din toate și de la toți câte ceva bun.”, a mai menționat vedeta.