Bogdan Ionescu și Hannelore erau un cuplu îndrăgit și au participat la „Insula iubirii” pentru a-și demonstra fidelitatea. După încheierea emisiunii, multe s-au întâmplat, iar Bogdan este una dintre ispitele masculine ale emisiunii.

Bogdan și Hannelore au participat la „Insula iubirii” în anul 2018 ca și concurenți. Cei doi au vrut să-și demonstreze fidelitatea și că iubirea lor este mai puternică decât orice, dar nu a fost așa. Deși aveau nunta programată la două luni după emisiune, nu au ținut cont de acest aspect.

Cei doi s-au lăsat ispitiți în cadrul emisiunii și s-au dezamăgit reciproc. După ieșirea din competiție, ei au rămas despărțiți, dar și-au dat seama că iubirea lor este mai puternică și s-au căsătorit. Totuși, Hannelore nu s-a cumințit și l-a înșelat în timpul mariajului.

Bogdan este ispită la „Insula iubirii”

Cei doi au pus punct, considerând că nu mai poate fi nimic între ei, dar, după un an, tot s-au întors unul în brațele celuilalt. Hanne l-a înșelat, din nou, cu unul dintre prietenii săi, iar această fapte a fost apogeul despărțirii lor definitive. În prezent, Bogdan Ionescu este ispită masculina la „Insula iubirii”, care va începe în curând.

@barferomania0 Hanne Hanne … #insulaiubirii🏝❤️ #fypシ゚viral #viral #insulaiubirii2022 #hanne #pentrutineromania ♬ sunet original – Insula Iubirii 2022❤️

„ – Mă numesc Bogdan Ionescu, am 32 de ani și sunt din Timișoara. Prima interacțiune cu voi am avut-o în 2018. Atunci am venit în calitate de concurent împreună cu fosta mea soție. Am plecat cu gândul, cel puțin eu, că după trei zile mă vor trimite acasă, dar nu a fost așa. După emisiune am stat puțin despărțiți și am hotărât să ne împăcăm. Am făcut nuntă, bineînțeles că după șase luni de la nuntă, m-a înșelat. Atunci am hotărât să ne despărțim.”

„ – Te-a înșelat din nou?”

„ – Da, din nou. După o perioadă de un an de zile, timp în care mi-am făcut de cap fiindcă am fost singur și am interacționat și experimentat de toate, m-am simțit cam singur. M-am întors înapoi la vechea relație, am stat o perioadă de timp, apoi iar am aflat că m-a înșelat cu un prieten de-al meu. Iubirea e oarbă. Am ajuns la concluzia că eu trebuie să mă pun pe primul loc, ca să fiu fericit și împăcat cu mine. Dacă sunt fericit pot să am și o relație fericită. Dacă eu nu sunt fericit, nici relația nu va fi fericită.”