Larisa Udilă se pregătește pentru cel mai important eveniment din viața lui Milan. Vedeta este pe ultima sută de metri cu botezul micuțului și a primit o mulțime de întrebări legate de alegerile ei. Cum bruneta are o conexiune specială cu fanii, și-a făcut timp să răspundă la toate curiozitățile.

De un an, Larisa Udilă experimentează cea mai frumoasă perioadă din viața ei. Vedeta a devenit mămică, iar asta a fost una dintre cele mai mari dorințe pe care le-a avut. Chiar dacă încă este la o vârstă fragedă, Larisa a simșit că ea și soțul ei sunt pregătiți să facă acest pas.

Oricât de frumos i s-ar fi părut la început, Larisa Udilă a aflat pe parcurs că nu este deloc ușor rolul de mamă. Vedeta a întâmpinat ceva complicații la naștere și nici perioada de după nu a fost una întocmai roz. Larisa a fost la un pas de pica în depresie, iar asta din cauza comentariilor răutăcioase pe care le-a primit.

De ce a ales Larisa Udilă să își boteze copilul la un an. „Nu a fost decizia mea” Facebook

Larisa Udilă a ales ca Nicole Cherry și Florin să fie nașii lui Milan

Ca orice femeie, după naștere, Udilă a rămas cu câteva kilograme în plus. Vedeta s-a pus imediat pe treabă pentru a reveni la silueta de dinainte, dar, până atunci, fanii au taxat-o imediat. Într-un final, Larisa a realizat că important este să se simtă bine în pielea ei și să fie sănătoasă pentru micuțul Milan.

Acum, Larisa este într-o formă de invidiat și se pregătește să strălucească la botezul fiului ei. Vedeta și soțul ei abia acum au reușit să organizeze evenimentul, spre uimirea multora. Familia, dar și prietenii se așteptau ca Milan să fie botezat mult mai devreme.

Larisa Udilă a fost bombardată din toate părțile cu întrebări legate de acest eveniment, așa că i-a lămurit pe toți. S-a ajuns la acest termen de un an nu din cauza ei, ci din cauza evenimentelor care au tot avut loc. Pandemia i-a ținut pe loc, din păcate, dar consideră că au avut mai mult timp să se pregătească.

@larisaudilaofficial Voi după cât timp v-ați botezat copilul? ? #LarisaUdila #brandstage #momlife ♬ Darling – Trees and Lucy