Nicolae Guță este unul dintre celebri cântăreți de muzică de petrecere din România. Acesta este apreciat de publicul larg. Piesele sale sunt ascultate chiar și de românii de peste hotare. Guță, „Regele manelelor” așa cum a fost poreclit dintotdeauna, este un om foarte înstărit, iar onorariul acestuia la evenimente te va face să bagi adânc mâna în buzunar. 

Surprinzător este faptul că în cadrul unui interviu, Guță a declarat că nu are nevoie de prea mulți bani că să poată supraviețui. Vei rămâne mut de uimire să afli suma cu care Nicolae poate trăi într-o singură zi.

Guță este de fapt un om plin de modestie

Artistul nu a ieșit niciodată în față să vorbească despre averea sa. Guță nu se laudă cu ceea ce are și de ceva vreme, nu a mai avut atât de multe apariții în presă. Invitat într-o emisiune, cântărețul a răspuns la o întrebare din cadrul unui interviu. Răspunsul lui a devenit imediat viral și a uimit o mulțime de internauți.

Nimeni nu se aștepta ca marele artist să spună că poate trăi doar cu suma de 3 ron într-o singură zi. Se pare că regele manelelor ar avea nevoie de această sumă doar pentru un covrig. Modestia și sinceritatea artistului a emoționat toate rețelele de socializare, iar declarația acestuia a stârnit multe laude din partea fanilor săi.

„Pentru o singură zi am nevoie doar de 3 lei”

Artistul i-a uimit și pe cei din cadrul emisiunii care i-au pus întrebarea. Nimănui nu îi venea să creadă cu ce sumă poate trăi artistul, de fapt.

Eu, Guță Nicolae, am nevoie de 3 lei pe zi și ai scăpat de mine. Cu atât poate trăi Nicolae Guță într-o zi. Îmi trebuie un covrig de un leu. Dacă mănânci 2 covrigi și bei o cană de apă pe care o găsești la orice chiuvetă, e suficient.” , a spus artistul.