Christina Ich formează un cuplu de mai mulți cu Alex Pițurcă, bărbatul alături de care multă lume o vede stând toată viața. Cei doi au împreună un copil, se înțeleg de minune și locuiesc în aceeași locuință. Duc o viață la care unii doar visează și tocmai din acest motiv, mulți dintre fanii lor au început să se întrebe când vor ajunge în fața altarului, dar se pare că nu astfel de gânduri, cel puțin nu momentan.

Frumoasa vedetă a declarat, la un moment dat, că îl iubește enorm, dar că nu are de gând să se mărite cu el. Nu este deloc genul acela de persoană care să se viseze în rochie de mireasă și, probabil, nu va fi niciodată gata pentru pasul cel mare. Șatena a fost cerută de mai multe ori în căsătorie, semn că partenerul ei de viață chiar își dorește să întemeieze o familie cu ea.

Șatena este una dintre cele mai râvnite femei din România, datorită frumuseții sale răpitoare, dar ea are ochi doar pentru un singur bărbat, iar acela este chiar iubitul ei. Chiar dacă a acesta i-a cerut mâna de 6 ori, ea a acceptat o singură dată, dar asta nu înseamnă că și va face nunta mult așteptată de toată lumea. Prima dată, Alex Pițurcă a făcut acest gest pentru iubita sa, chiar de ziua vedetei, cumpărându-i inelul la care a visat mereu, dar nu a avut noroc.

De câte ori a fost Christina Ich cerută în căsătorie! Vedeta nu vrea să se mărite: "Deci nici nu mă așteptam"

 

„M-a cerut de ziua mea, pe 26 noiembrie, acum 2 ani, cu inelul pe care mi l-am dorit eu. Deci nici nu mă așteptam, i-am zis odată că îmi doresc genul ăla de inel și pac, m-a cerut! Am 6 inele de logodnă, n-am dat niciunul. A stai, 2 le-am vândut. A fost original, am fost la restaurant de față cu Cătă și un prieten, nici nu putea să pună întrebarea că se emoționase, pe mine mă apucase smiorcăitul și a fost singurul căruia i-am spus DA, că la restul am spus NU.”, a povestit influencerița.