Au trecut aproape 10 ani de cand Mădălina Manole nu se mai afla printre noi, iar fiul ei a crescut enorm în acest timp. Cum arată acum micul Petru Jr, comoara din viata cantaretei.

În câteva luni se împlinesc zece ani fără Mădălina Manole și fără glasul ei care atingea orice inima. Anii trecuti de la decesul vedetei au fost foarte grei pentru familia Madalinei si pentru fiul ei, Petru Junior, care a crescut fără mamă de când era bebeluș. Avea abia un an și învăța să facă primii pași, atunci cand ”fata cu părul de foc” a luat decizia de a-și pune capăt zilelor.

Petru Junior are acum zece anișori și a crescut mare, fiind copia fidelă a mamei sale. Micuțul a fost crescut numai de tatal lui, Petru Mircea, iar acesta nu le-a permis niciodată bunicilor din partea Madalinei să-și vadă nepotul. Sotul Mădălinei Manole si-a crescut fiul cat de bine a putut si a incercat sa il tina cat mai departe de scandalurile legate de decesul mamei sale.

“Nimeni n-a fost interesat cum m-am descurcat eu până acum singur cu copilul, aşa că nimeni nu are ce să aibă cu subiectul ăsta. Sunt dator cuiva cu explicaţii de genul ăsta?! În ultimii doi ani am stat la telefoane cu jurnaliştii, să explic, să desfiinţez ce a zis socrul meu. Dar de ce? Nu mai am energie, nu mai am răbdare! Să înţeleagă lumea ce vrea! N-am altă soluţie decât ignoranţa, decât să-mi cresc copilul ferindu-l cât pot de tot ce am trăit eu din partea socrilor mei. Şi voi face asta cu preţul suprem dacă trebuie”, declara Petru Mircea în urma cu ceva timp.

„Petru este un copil inteligent, pasionat de tehnologie. Tatal lui trebuia sa ii spuna, pentru ca altfel ar fi aflat de pe internet, fie de la vreun copil i-ar fi spus la scoala. I-a povestit tot, cum a gasit-o, despre biletul de sinucidere. I-a spus ca mama lui a ales sa se elibereze de povara apasatoare cu care traia in suflet. Baiatul a pus intrebari si a primit raspunsuri. El este foarte matur si a inteles. Petru Mircea s-a pregatit mult pentru acest moment, a intrebat fel de fel de psihologi cum ar trebui sa procedeze,” au marturisit surse apropiate fostului sot al Madalinei Manole pentru playtech.ro.

 

Share.

Pasionata de jurnalism cu o experienta de peste 20 de ani. A lucrat la publicatii precum capital.ro, evenimentul zilei cat si digi24.ro