Situație penibilă în Cluj-Napoca! Un polițist a fost prins la furat chiar de către colegii lui.

Un agent de poliție de la Secția 4 din Cluj-Napoca a fost prins într-un magazin Dedeman din oraș, în timp ce se afla la furat. Și mai grav este că omul legii purta uniforma de poliție și se pregătea să fure mai multe obiecte valoroase. Ulterior, acesta le-ar fi vândut amatorilor de chilipiruri.

Polițist prins la furat

Paznicii de la magazin l-au văzut pe polițist pe camerele de filmat. Acesta își ascundea sub vestonul de la uniformă două pistoale pneumatice nu tocmai ieftine. Este vorba despre un pistol pneumatic pentru vopsit și al doilea, pentru umflat roțile de la mașini.

Conform unor surse citate de EVZ.ro, omul legii își aranjase cele două pistoale cu multă grijă, astfel încât să fie lipite de corp și să nu li se vadă urma pe sub uniformă. Din păcate, planul nu i-a funcționat.

De-a râsul-plânsul! Un polițist a fost prins la furat chiar de proprii colegi. Ce l-a „atras” în Dedeman
Pixabay

La ieșire, agentul de poliție numit Iacob Raț a fost oprit de paznici și a fost întrebat dacă are asupra lui lucruri din magazin. El a negat, motiv pentru care la magazin a fost chemat un echipaj de Poliție. Agenții l-au controlat pe colegul lor și au descoperit cele două pistoale pneumatice.

A fost demarată de urgență o anchetă disciplinară

În urma acestei întâmplări a fost demarată de urgență o anchetă disciplinară. Agentul Iacob Răț a mai avut probleme cu legea și în trecut. El a fost trecut în rezervă după ce a fost acuzat că și-a bătut soția. În urma unei decizii judecătorești, el a fost reîncadrat în funcție. Acum, sunt șanse minime ca omul legii să scape de demitere.

Conform unor surse de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Cluj, agentul Iacob Raț a fost reținut pentru 24 de ore, pentru comiterea infracțiunii de furt. De asemenea, el va fi dus în fața unui magistrat cu propunerea de arestare preventivă.

Share.

Tânăr jurnalist de 25 de ani, absolventă a Facultății de Litere din Craiova, promptă atunci când vine vorba de redactarea articolelor de calitate, Mădălina a mai profesat în domeniu pentru cunoscute publicații din branșă. Iubește autenticitatea și este mereu la curent cu tot ceea ce se întâmplă în domeniul pe care a ales să-l urmeze. Este dinamică, informată și gata să facă față oricărei provocări, indiferent cât de dificilă pare.