O parte din farmecul câinilor sunt lucrurile amuzante pe care le fac!

Chiar și atunci când cel mai bun prieten al omului face o boacănă, tot e amuzant. Cu câteva luni în urmă, utilizatoarea de Twitter, Eunice, a împărtășit una dintre poveștile ei hilare cu câinele familiei, Maggie. Într-o zi, câinele familiei a descoperit o nouă „jucărie”, proteza dentară a stăpânului. Maggie a decis să se distreze!

Maggie ar putea să concureze la un concurs de frumusețe!

 De-a râsul-plânsul! Cum arată un cățel care a furat proteza dentară a stăpânului. Când l-a văzut acesta, să leșine!
Arhivă personală

Cu câteva luni în urmă, tatăl lui Eunice a decis să tragă un pui de somn. El poartă proteze dentare, iar acestea îl deranjau în acea zi, așa că le-a scos înainte de a dormi. În mod bizar, când s-a trezit mai târziu, proteza dispăruse.

„S-a gândit că poate a lăsat-o în baie. Când a văzut că nu era acolo, s-a dus să caute la parter și a găsit-o pe Maggie sub masa mea din sufragerie.” a spus Eunice pe contul ei de Twitter.

Se pare că Maggie îi furase proteza. Și așa, Maggie a dobândit un zâmbet nou și destul de îndrăzneț. Tatăl lui Eunice nu a așteptat prea mult și a început să-și fotografieze câinele. Maggie părea să fie destul de mulțumită de ea însăși, din motive evidente.

Câinele cel mic nu a apucat să păstreze acel rânjet caricatural prea mult timp. Tatăl lui Eunice și-a recuperat proteza. Din fericire, aceste fotografii vor trăi pentru totdeauna.

Cu toate acestea, există o șansă ca Maggie să aibă un plan pentru a obține acel zâmbet înapoi!

Pariem că nu ai ratat șansa de a zâmbi în timp ce te-ai uitat la acele fotografii, nu-i așa? Animalele de companie ți-au „împrumutat” vreodată un bun personal? Chiar dacă avem impresia că ne cunoaștem câinii foarte bine, ar trebui să ținem cont de faptul că aceștia păstrează întotdeauna o anumită cantitate de imprevizibilitate.
Trebuie să fim atenți la lucrurile pe care le lăsăm în jur, pentru că ar putea stârni curiozitatea câinilor noștri și i-am putea găsi în situații hilare.