A avut parte de cea mai memorabilă petrecere a burlăcițelor. Ce i s-a întâmplat unei viitoare mirese

Petrecerea burlăcițelor a fost pe punctul de a fi ruinată. Un video cu viitoarea mireasă care se afla la petrecerea burlăcițelor, organizată de prietenele acesteia a devenit viral pe TikTok. Ce i s-a întâmplat femeii.

Prietenele cele mai bune ale miresei sunt și domnișoarele de onoare, dar și cele responsabile pentru organizarea petrecerii burlăcițelor. Același lucru i s-a întâmplat unei viitoare mirese. Prietenele i-au organizat o petrecere, pentru a sărbători ultimele momente burlăcie. Deși se distrau copios, o întâmplare care a avut loc va rămâne în memoria acestora.

Au avut parte de o seară de pomină. Distracția a luat amploare în momentul în care a desfăcut sticla de șampanie. Se bucura de ultima noapte ca burlăcița și încerca să desfacă sticla de șampanie, însă femeia s-a ales cu cel mai amuzant moment. Din cauza presiunii, dopul și băutura au sărit în fața viitoarei mirese. Prietenele sale s-au distrat copios, iar întreg momentul amuzant a fost filmat de către una dintre ele.

Petrecerea burlăcițelor, una dintre cele mai frumoase tradiții

Rolul de organizare a petrecerii burlăcițelor revine întotdeauna domnișoarelor de onoare. Acestea sunt și cele mai bune prietene ale miresei. Petrecerile tematice sunt cele mai apreciate de fete, iar indiferent de locație, ele se pot distra copios. Totul se bazează pe o conexiune importană și momente amuzante.

Ideile pline de creativitate și tema petrecerii sunt datorate domnișoarelor de onoare. Cele mai apreciate și alese locații sunt cele de la terase sau piscine. Cum bărbaților nu le este permis accesul în cadrul petrecerii, sunt cei mai curioși despre cum se distrează fetele.

Indiferent dacă sunteți cavaleri sau domnișoare de onoare, sunt câteva detalii importante de care trebuie să țineți cont. Nu uitați să faceți cât mai multe fotografii și filmări, pentru a le păstra ca amintire. Încercați să creați o atmosferă amuzantă și memorabilă, pentru a-i oferi cea mai frumoasă petrecere prietenei sau prietenului vostru, după caz.

 

Distribuie

22 de ani, studentă în cadrul Facultății de Jurnalism și Științele comunicării la „Universitatea din București”. „Bobocel” în presă, la început de drum, dar cu o desagă de determinare în spate, vrea să crească în domeniul pe care îl iubește cel mai mult și pe care a ales să pășească încă din băncile școlii. Își dorește să devină un jurnalist profi, corect și își dezvolte creativitatea, pentru a realiza materiale autentice și calitative!