Descoperă cine este vedeta ce a fost părăsită în autobuz.

Până în urmă cu două luni, Cătălin Bordea putea fi urmărit în cadrul emisiunii „Xtra Night Show” de pe Antena 1. Ori de câte ori apărea în această emisiune, Cătălin era mereu pus pe glume și cu zâmbetul pe buze. Cu toate acestea, ascunde o dramă de neimaginat.

În momentul în care s-a născut, mama lui Cătălin avea vârsta de 16 ani. La acea vreme, tatăl lui Cătălin nici nu a vrut să admită faptul că va deveni părinte. Cu toate acestea, timp de doi ani, Cătălin Bordea a fost crescut atât de mamă cât și de tată, până în ziua în care tatăl său a fugit de acasă.

„Cine știe unde ajungeam..”

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Bordea (@bordeacatalin)

Cea care l-a găsit  pe bărbat a fost soția lui, iar la acel moment, femeia a luat decizia de a-l lăsa pe fiul său în grija tatălui. Se pare că nu a fost cea mai bună idee, având în vedere că bărbatul l-a abandonat pe Cătălin Bordea în autobuz.

„Mama mea avea 16 ani. Tata nici n-a vrut să audă de mine, a dorit ca mama să avorteze, dar nu s-a întâmplat asta. M-au crescut împreună până la 2 ani, când tata a fugit de-acasă.

Mama l-a găsit şi m-a lăsat pe mine la el, că poate îşi regăseşte instinctele paterne. N-a fost aşa. El m-a urcat în autobuz, repet, aveam 2 ani, şi a coborât. Norocul meu a fost că s-a urcat bunica mea la una dintre staţii şi m-a găsit. Altfel, cine ştie unde ajungeam.” a mai povestit Bordea, în urmă cu ceva timp, la „Xtra Night Show”

La vârsta de 12 ani, Cătălin s-a hotărât să-și caute tatăl, iar în momentul în care l-a văzut, bărbatul a avut un șoc.

„La 12 ani, m-am gândit să-mi caut tatăl. Am luat certificatul de naştere la mine şi am mers la el. Pentru el nu a fost un şoc, dar a fost unul pentru soţia lui de atunci. 

A intrat în casă de mână cu mine. I-a spus că sunt fiul lui… iar femeia…  de parcă mă cunoştea de-o viaţă, m-a întrebat dacă îmi este foame. Mi-a făcut cei mai buni cartofi prăjiţi, pe care i-am mâncat vreodată.” a mai spus Cătălin Bordea.
Distribuie

Sunt Sebastian și încă de mic visam să învăț tainele jurnalismului și ale televiziunii. Am absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași, iar acum, zic eu, sunt pregătit să vă aduc cele mai prospete știri din domenii diverse.