Un videoclip postat pe TikTok a reușit să emoționeze foarte mulți internauți. O asistentă s-a ocupat de una dintre paciente până în ultimele clipe de viață.

Gestul făcut de o asistentă pentru o femeie aflată pe moarte

O tânără care se ocupa de o femeie bolnavă a reușit să emoționeze pe toată lumea. Atunci când a observat că bătrâna este pe moarte, a început să îi fredoneze melodia ei preferată ,,A Thousand Years” de Christina Perri. Chiar dacă femeia nu conștientiza foarte bine ceea ce se întâmplă, asistentă a continuat să cânte piese preferată a bătrânei. Gestul nu i-a emoționat doar pe ceilalți medici și asistente, ci însăși tânăra căreia i-a venit o astfel de idee avea lacrimi în ochi.

Asistenta o ține de mână pe bătrână și încearcă să îi transmită energia sa. Nimeni nu s-ar fi gândit la un astfel de gest care a reușit să stârnească lacrimile tuturor. În timp ce tânăra cântă melodia preferată a bătrânei, o alta asistentă se ocupă să îi facă o infecție. Spre finalul videoclipului, se poate observa că femeia începe să conștientizeze că alături de ea este cineva și pe chipul ei se vede un zâmbet.

@harmony_628 #fypシ #viral #foryoupage #Tigerpigdance #SportsDirectNaughtyList #care #nurse #hearttouching ♬ A Thousand Years – Christina Perri

Un astfel de gest este unul inedit. Nu multe persoane se gândesc să le fie alături persoanelor aflate pe moarte. Faptul că tânăra s-a gândit că îi cânte melodia preferată a bătrânei nu a făcut decât să îi aducă o mică bucurie bătrânei. Internauții au rămas și eu surprinși ei de ideea tinerei. De foarte multe ori, empatia le este străină unora dintre cadrele medicale, dar nu și în cazul acestei asistente. Tânăra a dovedit că nu este necesar un efort prea mare pentru a fi alături de o persoană aflată pe moarte.