Raluca Moianu a fost printre cele mai îndrăgite prezentatoare din showbizz-ul românesc.

Deși a suferit enorm după moartea soțului său, puțini sunt cei care știu de ce au divorțat cei doi. În anul 2013, vedeta Raluca Moianu a fost fotografiată de paparazii de la Ciao, împreună cu amantul ei. Chiar dacă soțul ei a încercat să treacă peste acel moment, se pare că nu au putut uita.

O întâlnire în natură

De-a dreptul rușinos! Unde a făcut amor Raluca Moianu, atunci când era tânără și neliniștită. Detaliile pe care nu mulți le cunosc Captură TV

Pe atunci, vedeta a fost surprinsă în ipostaze intime cu amantul, în natură. Cei doi au fost intrerupti de apariția paznicilor. Mica lor întâlnire romantică a fost imortalizată iar toate ziarele numai despre asta vorbeau.

„Prefer să nu mai vorbesc nimic despre viața mea personală. Când voi avea ceva de  spus, o voi face. Încă nu a venit momentul. Din toată povestea de anul trecut am ieșit cu imaginea șifonată. Ceea ce nu este normal. Deranjant e faptul că toate materialele despre mine au fost făcute cu copy/paste.

Mereu am susținut că oamenii din presă îmi sunt colegi. Nu m-am considerat superioară sau vreo vedetă. E bine însă că din toate lucrurile înveți. În privința carierei, nu mi-e foarte clar ce voi face. Negociez ceva, dar până nu voi fi sigură, nu pot să mă pronunț.”, a declarat atunci Raluca Moianu pentru RING.

Chiar dacă au divorțat, Raluca și soțul ei nu au reușit să stea departe unul de celălalt și s-au împăcat după doar doi ani. Din păcate, Marius Ancuța a murit în 2018 după o luptă cu o boală extrem de gravă.

„Încă nu-mi vine să cred. Asta-i viaţa, mergem cumva înainte. Nu vreau ca Mara să crească tristă, ea trebuie să înţeleagă că tatăl ei a fost o personalitate, că a adus pasiunea pentru snooker în România şi că trebuie să fie mândră de asta. Trebuie să ştie că tatăl ei a iubit-o foarte mult şi că de undeva de sus o va veghea mereu.”, a declarat Raluca Moianu pentru Ciao.