O femeie a vrut să cumpere produsul, dar s-a răzgândit, după ce a observat un detaliu șocant.

De cele mai multe ori, oamenii preferă să cumpere un produs gata gătit, doar-doar pentru a scuti timpul, căci graba este principala problemă. Cu toate acestea, există și anumite situații în care o astfel de decizie nu este tocmai cea bună, așa cum se poate spune și despre un videoclip devenit viral în mediul online. 

Cum a reacționat tânărul, după ce a văzut detaliul surprinzător

Un adolescent a mers la un magazin Profi, pentru a-și cumpăra un hotdog. Produsul a devenit în scurt timp apreciat de clienții magazinului și a fost la mare căutare.

Dacă până acum majoritatea internauților aveau o părere bună despre produsele care se găseau în supermarket, iată că, de aceasta dată, oamenii au o cu totul altă opinie.

În timp ce aștepta să îi fie luată comanda, tânărul observă un detaliu la care cel mai probabil nu se aștepta. Mai exact, o muscă se afla pe unul dintre produse. Văzând acest lucru, adolescentul rămâne surprins.

Vânzătoarea nu observă faptul că adolescentul filmează. Ulterior, îl întreabă ce fel de ketchup dorește, moment în care tânărul îi spune de cel picant.

( CITEȘTE ȘI: Leșini de râs! Ce a găsit un invitat în farfurie, atunci când la nuntă s-a servit pește. VIDEO )
@raulboxx_777♬ sunet original – raulboxx

Videoclipul a dat startul unei întregi dispute în mediul online. Internauții au luat cu asalt secțiunea de comentarii, iar oamenii s-au împărțit în două tabere.

În timp ce unii spun că nu este normal ceea ce s-a întâmplat și că astfel de situații există și în cele mai cunoscute supermarketuri, alții sunt de părere că angajații nu au observat și că nu au nicio vină.

„E Bonus. Ce știi tu?, „Se mai întâmplă. Probabil, angajații nu au văzut”, sunt doar două dintre comentariile videoclipului, care a devenit în scurt timp viral pe TikTok.

Distribuie

21 de ani, studentă la Facultatea de Comunicare și Relații Publice din cadrul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative. Pasiunea pentru scris, curajul și dorința de a fi mereu conectată la actualitate au determinat-o să aleagă acest drum. Scopul ei este să profeseze în domeniul pe care l-a ales din băncile școlii. Își dorește să se promoveze și să se adapteze la schimbările presei.