Un bărbat a avut parte de surpriza vieții, atunci când a deschis o valiză veche.

Norocul a dat peste un bărbat, care, din dorința de a face curățenie în casă, a dat peste o valiză demult uitată. Nu mică i-a fost mirarea tânărului când a descoperit ce se află ascuns în propria casă. 

Ce a găsit bărbatul, într-o valiză uitată, în pod

Un bărbat din Marea Britanie a decis într-o zi să mai arunce din vechile lucruri ale familiei sale. Atunci, bărbatul a dat peste o valiză de care până și părinții săi uitaseră. Bărbatul se pregătea să renoveze casa în care urma să locuiască cu soția sa. Ajutat de partenera de viață, tânărul a deschis valiza veche și au găsit mai multe foi cerate și ziare.

Sub aceste hârtii, se aflau mai multe teancuri de bani. Suma nu este deloc de neglijat. Este vorba de trei teancuri, primul conținând bancnote de 20 de dolari, al doilea de 50, iar în cel de-al treilea, cei doi au găsit mai multe bancnote de 100 de dolari, sume care se ridică la 23.000 de dolari.

„Eu și părinții mei trăim în casa asta pe care am cumpărat-o cu câțiva ani în urmă. Casa a fost construită în anii ’40. Am renovat tot la primul și al doilea etaj, iar acum a venit rândul subsolului”, a mărturisit la acel moment bărbatul.

De-a dreptul incredibil! Ce a descoperit un tânăr într-o valiză veche, găsită în timp ce făcea curățenie
Pexels

Cât despre proveniența banilor, bărbatul nu a reușit să afle prea multe. Pe bucata de ziar în care au fost înfășurate teancurile de bani era notată data de 25 martie 1951 și cel probabil au fost ascunși de bunica sa.

Aceasta este presupunerea bărbatului, care a găsit mai multe poze sub teancurile de bani. Bărbatul a mai povestit atunci faptul că este posibil ca bătrâna să fi pus banii într-un loc sigur, de care să știe numai ea, în cazul în care ar fi ajuns într-o situație dificilă.

„Ziarul în care erau înfășurați e datat în 25 Martie 1951”, a mai spus bărbatul.

Distribuie

21 de ani, studentă la Facultatea de Comunicare și Relații Publice din cadrul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative. Pasiunea pentru scris, curajul și dorința de a fi mereu conectată la actualitate au determinat-o să aleagă acest drum. Scopul ei este să profeseze în domeniul pe care l-a ales din băncile școlii. Își dorește să se promoveze și să se adapteze la schimbările presei.