În urmă cu câteva zile, vestea conform căreia Ion Șmecheru’ a murit a șocat pe toată lumea. Toți fanii săi de pe TikTok sau Instagram au rămas fără cuvinte când au aflat. Nimeni nu se aștepta fiindcă era un om tânăr. Deși avea probleme cu băutura nu se gândea nimeni ca ea sa îi aducă sfârșitul.

Frații Iancu și Culiță Sterp s-au ocupat de înmormântarea lui Ion, fiind destul de apropiați. Cei doi frați l-au ajutat în repetate rânduri. Anul trecut i-au ridicat o casă și cei doi au lucrat alături de muncitori. Ulterior, i-au dat bani, diferite obiecte, mâncare și aveau grijă de el.

Ion Șmecheru’ a devenit viral pe internet după ce a fost postat un videoclip cu el când spunea că are „trei rânduri de creier”. Apoi și-a făcut cont de TikTok, unde își crease o comunitate pe care o amuza cu videoclipurile postate. Mai multe videoclipuri erau de la construcția casei lui Ion. Alături de el în videoclipuri apăreau și frații Sterp.

Social media

Internauții, oripilați de imaginile mult prea explicite

Imaginile mult prea explicite care au fost postate pe contul de Instagram al lui Ion Șmecheru i-a revoltat pe internauți. Aceștia și-au dat cu părerea, spunând că este prea mult și că astfel de lucruri nu trebuie să fie niciodată împărtășite în social media.

Conturile sale de socializare au rămas active și au apărut mai multe videoclipuri și imagini cu el din sicriu. Internauții consideră ca s-a exagerat enorm cu aceste imagini apărute cu Ion din sicriu. Nimeni nu ar fi trebuit să posteze astfel de imagini cutremurătoare pe rețelele de socializare, indiferent de numărul fanilor săi.

Imaginile terifiante cu Ion Șmecheru’ în sicriu se pot vedea AICI.

Următorii au reacționat cu diverse comentarii asupra pozelor morbide. „Lăsați omul în pace și nu mai umblați după like-uri“, „Cum sa pui asemenea poză? “, au fost câteva dintre mesajele lăsate la aceste imagini cu Ion.