Reclamă
Reclamă

David Popovici a declarat, sâmbătă, la revenirea în țară de la Campionatul European de la Belgrad, unde a obținut două medalii de aur, că și-a depășit așteptările, având în vedere faptul că nu a avut o pregătire specială pentru această competiție. „Cred că sunt bun”, a menționat el.

„Mă bucur să adaug medaliile în palmares. Eu nu m-am dus pregătit pentru această competiție, nu m-am dus setat neapărat să iau medalii, dar mă bucur că am înotat suficient de bine încât să mai iau două. Ne-am concentrat pe cursele noastre, am stat focusați și a ieșit așa cum ne-am dorit, poate chiar un pic mai bine. Nu ne-am pregătit neapărat atât de mult specific pentru competiția asta, pentru că a fost încă un pas către JO. Tocmai de aceea cred că mi-am întrecut așteptările. Nu mă așteptam să scot niște timpi atât de buni. Cred că sunt bun, cred că ar trebui doar să am mai multă încredere în mine. Abia aștept să merg și la Jocurile Olimpice, dar și vacanța de după”, a spus Popovici, potrivit News.ro.

David Popovici nu consideră că este fără rival în sportul în care are atât de mult succes. „Am rivali, am suficienți rivali. Cred că n-ar fi prea înțelept din partea mea să spun că n-am rivali, sau să consider asta. Am rivali pe orice continent, inclusiv în Europa”.

Reclamă

La Campionatul European de la Belgrad, David Popovici a câștigat aurul la 100 m liber și la 200 m liber.

Reclamă
Share.
© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro