Cătălin Măruță a fost uimit când fiul său i-a prezentat noua sa afacere, alături de câțiva prieteni. În vârstă de 11 ani, David se gândește deja la o carieră, iar cea de antreprenor pare să-i vină mânușă. 

David Măruță nu se vede în fața camerelor precum părinții săi, ci s-ar îndrepta către antreprenoriat. Băiatul în vârstă de 11 ani și-a deschis un mic business alături de câțiva prieteni de-ai săi. În fața casei, pe o măsuță, micii afaceriști preparau cocktail-uri pe care le vindeau oamenilor.

Prezentatorul TV a fost uimit să vadă ceea ce se întâmplă chiar pe strada unde locuiește. Băieții au găsit o metodă inedită de a câștiga câțiva bani. Ei au început să facă băuturi din mai multe sucuri cumpărate de la supermarket și le-au vândut pentru ca cetățenii să se poată răcori. Ba mai mult, David a scos un teanc dde bani din buzunar ca să-i arate părintelui său câștigul avut.

David Măruță a înțeles valoarea banilor

David Măruță apelează la tatăl său pentru sprijin financiar în afacerea sa. Băiatul alături de alți prieteni l-au surprins pe prezentator. Aceștia au reușit să și vândă câteva cocktail-uri preparate de ei oamenilor ce au trecut pe lângă ei și s-au implicat în afacerea micuților.

Fiul lui Cătălin Măruță a spus că metoda aceasta este cea mai bună de a face bani la o vârsta așa fragedă. Deși este un puști, David a înțeles ce sunt banii și care este importanța lor, astfel face pași mici pentru a nu mai depinde de părinți și a avea câțiva bănuți câștigați de el

,,David: Poți să-mi dai bani să iau niște sucuri.

Măruță: Adică tu cumperi sucuri și apoi le vinzi pe stradă?

-Da, facem cocktail-uri. Avem afacere. 

-Ați vândut ceva azi?

-Da 

-Cui i-ați vândut cocktail-urile

-La niște oameni pe stradă. 

-Asta e singura metodă să faci bani când ești copil, decât să cerșești, adică măcar muncești, dai niște cocktail-uri. Am avut examene și le-am făcut.

Adică ai și învățat și acum vinzi cocktail-uri pe stradă? Acolo cu antreprenorii, aveți și masă…” a fost dialogul dintre Cătălin Măruță și fiul său, David.