David și Téa au format poate cel mai invidiat cuplu de la Hollywood. Cei doi erau mereu surprinși împreună și păreau că se înțeleg de minune. Mare le-a fost mirarea tuturor în momentul în care cei doi au ales să se despartă.

Reclamă

Cei doi îndrăgostiți au ales să își unească destinele în anul 1997. Imediat după au devenit părinții a două fete foarte frumoase. Venirea pe lume a copiilor le-a umplut sufletul de bucurie și părea că nimic nu ar putea să îi despartă. Din păcate, în anul 2008 cei doi au ales să se separe o perioadă.

David

Reclamă

Motivul despărțirii lor a fost dependența de sex pe care o avea David. Bărbatul a fost nevoit să se interneze într-o clinică de specialitate. Dependența de sex este la fel ca dependența de alcool sau droguri și este una din cauzele pentru care tot mai mulți oameni apelează la terapie. Totuși, în prezent nu este recunoscută ca fiind o boală mintală.

În aceeași perioadă au apărut tot felul de povești din care reieșea că David i-a fost infidel soției. Se presupune că bărbatul ar fi avut o aventură cu o antrenoare de tenis. Acesta a negat vehement zvonurile apărute în presă. Cei doi soți au tot încercat să își refacă căsnicia între anii 2011 și 2013, dar fără succes.

În 2014 procesul de divorț s-a încheiat, iar cei doi au luat-o pe drumuri diferite. În continuare păstrează legătura și se mai vizitează uneori. Fanii lor încă mai speră că David și Téa vor găsi o soluție să formeze din nou un cuplu.