David și Victoria Beckham împreună cu copiii lor sunt o familie demnă de apreciat, prin frumusețe și stil.

În cadrul evenimentului London Fashion Week aceștia au apărut cu cei 4 copii și au fost foarte apreciați de toți cei prezenți. Victoria Beckham și-a lansat propria colecție vestimentară pentru sezonul de primăvara-vară din anul următor.

David Beckham, are 44 de ani și arată foarte bine, fiind râvnit de atâtea și atâtea femei. El postează deseori imagini cu copiii și soția sa, pe care o iubește și o respectă atât de mult.

Acesta le-a oferit fanilor și câteva imagini din culise, spre amuzamentul tuturor. Într-una din poze apar băieții lui, Brooklyn și Cruz, în timp ce stateau relaxați iar în altele, apare Victoria Beckham în timp ce o lăsa pe fiica lor, Harper, să-i aranjeze părul atât de frumos.

Victoria încântă întotdeauna prin colecția ei fascinantă de haine. Ea a căutat să atragă atenția cu haine lejere care să ofere femeilor un maxim confort și un plus de luminozitate. Acestea vor fi ținutele în trend de anul viitor, pentru că se pune accent pe lejeritate. Femeia dinamică, care este prinsă toata ziua cu diverse activități, are nevoie de o ținută care să îi ofere relaxare și confort.